Ja izdevies piepildīt sapni...


Cik patīkami redzēt, ka piepildās kāds sapnis. Kaut vai vismazākais... lai gan, tā nevar teikt. Atceros, kad mācījos psiholoģisko konsultēšanu pie Sanktpēterburgas pasniedzējiem, viņi vienmēr teica, ka mēs nevaram otra vietā nolemt, cik liels sapnis tas ir... Nu tātad, Kristianam bija sapnis nonākt Bowlero centrā un paspēlēt boulingu. Bet kaut kā nekad nebija sanācis to izdarīt. Un tad, pavasarī, žurnālā Ilustrētā junioriem bija konkurss, kurā varēja vinnēt ielūgumu uz šo centru. Bērns piedalījās konkursā. Nepamanījām, ka viņš ir ieguvis balvu. Un tad kaut kā pa vasaru jau par to aizmirsām. Bet septembrī saņēmu e-pastu, kas jautāja, vai gadījumā mans puika nav vinnējis konkursā un nav aizmirsis atnākt pēc balvas! Ja jūs būtu redzējuši Kristiana prieku! 

Un par šo atgādinājumu mums jāpateicas Aijai no ''ances modēm''- par vērīgu aci un nepaslinkošanu mums atrakstīt. Aija, liels paldies mūsu kompānijas, kas pabija boulingā un, protams, Kristiana vārdā! 






Komentāri

Anonīms teica…
Paldies, Kristianam par ielūgumu un brīnišķīgo izklaidi, ar vecotēvu bijām pirmo reizi boulingā, ļoti jauka izklaide veciem un jauniem un vēl paldies Aijiņai un pārējiem mājiniekiem par turpinājumu Grobiņas ielas paradīzē!
Laine teica…
Jā, tas ir tik forši - nolūkoties tā mazā cilvēka priekā, kad izdodas piepildīt kāroto!
Bet nu, Aija! Jūs esat kaut kāda loteriju ģimenīte!!!!!!!!!!!!! Es goda vārds brīnos, ka vēl tvnet-ā nestāv rakstīts : "Loterijas milzīgo laimestu ieguvusi blogere no Rīgas... ! ":D
Aija teica…
Cik pasakaini iesācies pirmdienas rīts un nedēļa! Kas var būt labāks kā piepildīt bērna sapni! Noteikti nodošu jūsu "paldies" redakcijai :))
Sigita teica…
Mēs savulaik arī aktīvi piedalījāmies dažādos konkursos Manā Mazajā un mammām un tētiem.lv Secinājums: vecāki var izmaksāt, ieplānot, bet tas gandarījums, ka arī pats bērns savos četros, piecos, sešos, septiņos var saviem spēkiem gūt kāroto - tas ir neaprakstāms!
Aija Elliņa teica…
Jā, Sigita, tam ir pavisam cits svars :)