Aijas lietas ''Māsu darbnīcas'' Lieldienu tirdziņā

Izmantots attēls no facebook ''Māsu darbnīcas'' Lieldienu tirdziņa lapas

Gribu jums pastāstīt par pasākumu, kas notiks nu jau pavisam drīz, 28.martā. Šis ir notikums, kuru gaidu ar lielu nepacietību un patīkamu satraukumu. 

Sākumā bija facebook draudzība ar Lanu Aduku, kas raksta šo jauko blogu. Pagājušajā gadā pirms Ziemassvētkiem saņēmu uzaicinājumu apmeklēt līdzīgu pasākumu kā draudzene un pircēja, pilnībā izbaudīju silto un jauko atmosfēru, cita starpā sapirkos Gruzijas saulē augušas garšvielas un arī kādu rokdarbu. Bet šogad tiku uzrunāta kā rokdarbniece un savu darbu pārdevēja. 

Lūk ko Lana pati raksta par šo pasākumu: ''... Jūs jau visi zināt, ka "Māsu darbnīcas" pamatsastāvs ir būvēts stiprām radniecīgām saitēm - māsām, brāļiem, māsīcām, brālēniem- varbūt arī tāpēc mums izdodas saorganizēt šādu pasākumu jau astoto gadu pēc kārtas...''. 

Es arī esmu čakli strādājusi un sašuvusi kaudzi ar jaunām kafijas pupiņu maisu somām un tašām, lai varētu godam attaisnot savu dalību šajā burvīgajā tirdziņā! 


Mēs visi gaidīsim jūs ciemos 28.martā, Bruņinieku ielā 2, lai turpinātu svinēt Lieldienas, iepazītos un iepirktos! 



Komentāri

Madara teica…
Somas ir vienkāŗši burvīgas :)
Anonīms teica…
kāds gods piedalīties šajā jaukajā pasākumā, lai jums ļoti veicās un ir jauka, priekpilna diena mīļās , darbīgās meitenes!
Anonīms teica…
tirdziņš bija ļoti jauki noorganizēts, žēl tikai, ka tas bija otrajās Lieldienās, saulainā dienā, visa tauta laikam ganos.