Kas te? Es te! un paklājiņš



... no darba ātri, skriešus uz mājām, mazliet jāpiekopj, nāks televīzijas ļaudis filmēt sižetu par paklājiņu taisīšanu. ''Lielais kosmoss'' zina, ko dara, jo tad, kad vēl nebiju saņēmusi uzaicinājumu piedalīties raidījumā, ''Otra elpa'' man atdeva vienu nenotirgotu paklājiņu, viens bija mājās, vēl vienu ātri uztaisīju... Ātri, ātri, jāuzvāra kafiju... slaukot grīdu, apgāžu Mura Minkas smilšu kasti ar visu saturu pa visu virtuves grīdu. Vācu kopā, kafija paliek neuzvārīta, knapi nopūderēju degunu, jau televīzijas cilvēki klāt... Un viņu ir TIK DAUDZ (un visi vēros putekļus manos kaktos) :D :D... Izrādās, ka degunu pūderēt bija pilnīgi veltīgi, jo manu degunu tāpat neviens nepamanīs, jo ''jaunā paaudze'' tā pārņem iniciatīvu, ka es varu sēdēt un atpūties!    

Bet ja nopietni- paldies, mīļie televīzijas ļaudis, Dace un kolēģi! Jūs bijāt vienreizēji. Visprofesionālākie, vissirsnīgākie un vislabākie! 

Tagad viss ir Dieva tēva un Viņas augstības montāžas varā! 

Turiet par mums īkšķus sestdien plkst. 9.00 raidījumā ''Kas te? Es te!''! 

Nu lūk- te var paskatīties arī visu raidījumu atkārtojumā! 

Komentāri

Sigita teica…
O, jā, kad gribas, kā ātrāk, labāk, kaut kas saiet šķērsām :D - pazīstama sajūta.
Anonīms teica…
lūdzu , pamodini mani sestdien no rita, ka nenoguļu, PALDIES, būs prieks redzēt savus mīļos
Irēna teica…
Nu malacīši!! Apsveicu!
Līdaciņa teica…
Jaaa! Skatīšos! :) forši!
Ilze teica…
Forši! Noteikti paskatīšos!
Biene teica…
Noskatījos! Vareni,puikas malači, pati labi izskaties un tik mierīga atmosfēra! Uztraukuma nemaz nav? Putekļus gan neredzēju! Taisni nodomāju, cik viss tīrs, laikam esi berzusi nedēļu!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Biene! :) Bija uztraukums gan, bet es cenšos saņemties... varbūt, ka ilgā mūzikas mācīšanās mūzikas skolā un pēc tam mūzikas vidusskolā un tad dziedāšanas ansamblī ''Nianse'' ir devusi mazliet iemaņas būt ''uz skatuves'' un saņemties, kad nepieciešams.
Anonīms teica…
tā ir liela māksla, SAŅEMTIES, es to nevaru, jūs visi izskatījāties it kā to vien darītu, MALAČI!
Anonīms teica…
Sižetu noskatījos, bet kauns bija klausīties.
Terminos bija galīgs sajaukums: tamborēšanā NAV valdziņi, bet ir cilpiņas, pīnīte, stabiņi. Un ja tamborē, tad tamborē, nevis pa vidam ada!
Aija Elliņa teica…
Pilnīgi piekrītu, Anonīms, uztraukumā daudz ko sarunā ne tā, kā sākumā esi izdomājis, man kauns par savām kļūdām! Bet kļūdīties ir cilvēcīgi! :) ... Kā Tevi sauc, Anonīms?
Anonīms teica…
anonīmo varētu nosaukt sv..... , bet lai paliek, tas jau nav būtiski, tie jau arī nebija kursi iesācējiem, bet kopdarbošanās prieks. Oh -LATVIEŠI.
Aija Elliņa teica…
Mieru tikai mieru!!! :) :)