Minialbumiņš. Otrais mēģinājums. Humoristiskais.

Priecīga par pirmā albumiņa ''panākumiem'', kas tapa kā neliela dāvaniņa vīram vārda dienā, zināju, ka taisīšu vēl. Bet nezināju, ka tas notiks jau tik drīz.

Šorīt saņēmu no Irēnas e-pastu, kurā bija pārsūtīta vēstule no Susan Kapuscinski Gaylord. Šī ir kundze, kas sava bloga lapās māca veidot jaukās un interesantās grāmatiņas, apsveikumus un citas labas lietas, liekot lielu uzsvaru uz reciklēšanu jeb lietu otreizēju izmantošanu. Vēstulē bija aicinājums visiem, kas ieinteresējušies par šo lietu, sūtīt savus darbus un idejas, kas varētu tikt izmantotas gan lekciju ciklā, gan rakstot grāmatu.

Irēnas mudināta, nolēmu jau šodien uztaisīt vienu minialbumiņu. Ja iepriekšējais sanāca tāds romantisks, tad šis vairāk ar kulināri humoristisku pieskaņu.

Ideja radās aplūkojot dāvanu maisiņus, kurus vēlējos izmantot šajā darbā. Ievēroju, ka viens no tiem bija nevis ar vienkārši skaistu rakstu, bet ar ... makaronu rakstiem izdaiļots.

Vajadzēs-

1) virtuves papīra dvieļu kartona vidiņu,
2) dāvanu maisiņu,
3) nedaudz krāsainā papīra,
4) līmi, šķēres, zīmuli u.c.

DARU TĀ

Saplacinu kartona rullīti. Nogriežu atbilstoša lieluma papīru (no dāvanu maisiņa) un aplīmēju ar to rullīti.

Ļoti uzmanīgi izgriežu rullītī lodziņus. Izprintēju 3 bērnu bildes un salīmēju tās lodziņos. Kristians man palīdz.


Izgriežam no krāsaina papīra namiņa jumtu, skursteni un pielīmējam arī vates dūmus.


Mājiņa gandrīz gatava.Pie lodziņiem pielīmēju arī mazas ''ļipiņas'', lai vieglāk atvērt.

Vēl daži komentāri pie bildēm un tagad mājiņa patiešām ir gatava! :)

Komentāri

Una teica…
mmm, man pat skudriņas izskrēja cauri, cik jauki un aizkustinoši mīļi!!!
Anonīms teica…
nu kā saka biznesmeņi, katras darbības pamatā ir krietna ideja, lai Tev viņas neizsīkst, bīnišķīga mājiņa un vēl brīnišķīgāks skats paverās aiz lodziņiem.
oma
Inese teica…
fantastisks "kulinārijas" namiņš :)
Aija Elliņa teica…
Paldies, paldies, paldies! :)
Baiba teica…
es nesapratu vienu lietu - vai tas namiņš ir apaļš (kā rullītis) vai plakans? Ļoti forša ideja!
Irēna teica…
Es esmu pilnīga šīs mājiņas fane! Burvīgs namiņš!
Laine teica…
Teikšu godīgi - līdz šim mani tā kartonu reciklēšanas lieta apsveikumu formātā maz aizrāva! Bet, šādu (nu vismaz līdzīgu, es uztaisīšu noteikti! PAldies, Aiju!
Aija Elliņa teica…
Baiba, namiņš ir plakans. sk. pirmo punktu- saplacinam rullīti un aplīmējam ar papīru. Apaļš būtu interesants, bet nezinu kā varētu tās bildītes tur parādīt...

Paldies, Irēna.

Laine, pamēģini gan! Forša nodarbošanās kā tāda un ja vēl var tajā ietvert kādas mīļas ''pagātnes ainas'' bilžu formā, tad pavisa jauki!
Inese teica…
es vakar Tavas mājiņas iespaidā iedomājos jau par nākamo variantu - no tualetes papīra rullīšiem sataisīt krāsainus vilciena vagoniņus, protams, arī kādu skaistu lokomotīvi - tajā var salikt mīļākās ceļojumu bildītes :)

P.S. Man gan to mīļāko ceļojumu bildīšu ir tik daudz, ka baidos vēl kādu laiku aktīvi jāpalieto tualetes papīrs :)
Antra teica…
Sasmējos par šmuļmutēm :D Liekas, ka jums ir tik daudz šāda tipa bildes, ka varētu uztaisīt pamatīgi debesskrāpi! Un galvenais, cik puikām pašiem būs interesanti šitos projektus aplūkot pieaugušiem! :) Super!
Aija Elliņa teica…
Jā, Inese, kolosāla ideja! :)

Jā, Antra, cerams, ka būs interesanti! :)
Irēna teica…
Inese, kas par ideju-vilciens-burvīgi! ar ko atšķiras radoši cilvēki no pārējiem-viens ko uztaisa, otrs ņem un papildina tālāk un trešais vel tālāk...