Aijas zeķuzvēri- cimduzvēri :)

Šodien, iegrimusi Ziemassvētku apsveikumu taisīšanā- locīšanā un līmēšanā, atcerējos, ka Ziemassvētku tuvošanās nozīmē arī pavisam tuvas gada beigas! Kārtējā, ātri paskrējušā gada beigas... Neteikšu, ka tas mani iedzina kādā depresijā, bet padomāt lika!

Par savām pirmajām tikšanās reizēm ar zeķu un cimdu zvēriem jau esmu rakstījusi, tagad atcerējos, kā kopā ar Salaspils PII Atvasīte, jeb runājot normālā valodā, bērnu dārza vidējās grupiņas bērniem taisījām šīs mantiņas. Audzinātāja uzaicināja mani piedalīties atvērto durvju dienās, kurās vecāki var darboties kopā ar bērniem. Tad pati nobijās, ka bērni vēl mazi un nekas nesanāks no zeķuzvēriem. Bet kā vēl sanāca! :) Sagatavoju mājās detaļas, bērniem atlika tikai sapildīt tās ar sintaponu un mēs ar audzinātājām ātri piešuvām galvas pie ķermenīšiem un lieta darīta! Attēlā redzamā aitiņa, kaķis, putns un zaķis tapuši tieši šajā pasākumā.

Oranžais zilonis ir mans pats pirmais zeķuzvērs un ja aprēķini mani neviļ, tad tapis jau pagājušajā gadā un tas vēlreiz pierāda, ka laiks skrien mežonīgi! Pērtiķis ir viņa draugs, lai nebūtu skumji vienam. Zaļais Žanis ar lielo punci ir dārza pārraugs, bet Huberts-suns ir virtuves palīgs, melnais suns ir leļļu teātra aktieris bērnu dārzā :) :) :). Tādi nu viņi sanākuši!

Jauku Jums arī jaunā gada gaidīšanu! :)

Komentāri

Irēna teica…
Mīlīga kompānija!
Inese teica…
cik daudz tev to!!! Kāpēc par ronīti ne vārda netiek minēts, viņš tik smuks strīpains (vai arī tas nemaz nav ronītis - apakšā vienā bildītē?)
Aija Elliņa teica…
Tas ir tas putniņš, ko taisījām bērnu dārzā :) jā, izskatās pēc ronīša! :) Bet ar tiem zeķuzvēriem tā ir- ieceri aitu, beigās skaties, pēc suņa izskatās :DD
Anonīms teica…
pilnīgi neaptverami, tiešām jau gads cimdu zeķu zvēriem, nu tempi gadam, man tas ir pirmais, kurš paskrējis tĀĀĀdos tempos, visi notikumi, karstā vasara, bet zvēru kompānija ļoti mīlīga, viens par otru labāks, sevišķi ronītis
Aija Elliņa teica…
Nu tā, putnam ir jauns vārds- Ronītis! :))) Tā jau tās iesaukas rodas! :)
Inese teica…
Upsss! Šitā kļūdījos... :)
Bet izskatās, ka labāk lai tas ir ronītis ar iesauku "Putniņš", jo tik blīvi barotam putnam dabā būs grūti izdzīvot, bet priekš ronīša miesasbūve kā reizi :)
Anna teica…
Perfekts ronītis! Prieks,ka bērniem bija iespēja izbaudīt rotaļlietu tapšanu...
Aija Elliņa teica…
Labi, Inese, piekrītu! :)))

Jā, Anna, un galvenais, ka es pēc tam kādu laiku biju pilnīgi varone viņu acīs... kad nācu uz bd, viena meitenīte vienmēr teica- tu atceries, kā mēs taisījām lelles! Tik mīļi! :)
Elīna teica…
simpātiski zvēruļi!
Antra teica…
Nu tad atliek tikai novēlēt, ka nēkamajā gadā Tev būs vāl un vēl jaukas, spožas, mīļas, gardas, izglītojošas un vēl visvisādas idejas!!! :*