Ar aitiņām pasaulē...

Dažas dienas atpakaļ rakstīju, ka mūsmājās rodas jaunas aitiņas. Rakstīju arī, ka kopā ar aitiņām mums gadās arī pa kādam brīnumainam piedzīvojumam. Te nu var aplūkot vienu no tiem- rakstiņu žurnālā ''Mājas viesis'', kas stāsta saviem lasītājiem par to, kā uztaisīt pūkainās aitiņas.

Bildē ir redzams Kristians, bet plānots bija, ka arī Rihards viņam palīdzēs taisīt aitas žurnāla publikācijai. Bet mazākais bērns nolēma savādāk- ieraugot tantes no žurnāla, viņš aizgāja uz savu istabu un nenāca ārā, kamēr mājā nebija neviena svešā :))). Tā nu Kristianam bija jātiek galā pašam gan ar aitiņu taisīšanu, gan foto sesiju! Jāsaka, ka ar abām lietām viņš tika galā godam un foto sesija viņam patika īpaši.

Te nu jāsaka, ka man ir ļoti liels prieks par to, un tikai viena iemesla dēļ- bērnībā biju šausmīgi bailīga un kautrīga un mani NEKAD nepiedabūtu pie šāda pasākuma. Tādēļ priecājos, ka vismaz vienam manam bērnam nav šo manu stulbo bērnības dienu problēmu!

Paldies jaukajām ''Mājas viesa'' meitenēm- Ilzei un Andai par jauko sadarbību!

Liels bija mans pārsteigums, kad dažas dienas pēc aitiņas veidošanas žurnāla ''Mājas viesis'' rakstam, saņēmu no žurnālistes Ilzes jautājumu, vai negribam ar bērnu nofilmēties sižetam Latvijas avīzes video sižetu nodaļai.

Jāsaka, ka zināmas bailes no dažādām publiskām izdarībām manī ir saglabājušās arī tagad... Domāju tā- pajautāšu Kristianam, ja viņš būs ar mieru, tad filmēsimies!

Bērns bez domāšanas teica- jā! :) Sarunājām tikšanos, šoreiz ar Katrīnu, kas mūs filmēs.

Atbrauca Katrīna, izpakoja savu lielo kameru un... Kristians sāka klusi šņukstēt! Sapratu, ka nu gan vairs nav labi! :) Bet bērna izbīlis ilga kādas 2 minūtes, pēc tam viss bija kārtībā.

Sākām darboties. Viss jau bija jauki, ja neskaita to, ka es kādas 5 reizes nosaucu aitiņas vilnu par aitas spalvām un biju daudz nesakarīgāka, nekā mans mazais aitiņu taisītājs! :)

Te nu ir rezultāts! Neesiet bargi! :)

Brīnumi turpinās!

Komentāri

Anonīms teica…
nu sveiki, nu jau par filmu zvaigznēm paliksiet ar savā mīļajām Ziemassvētku aitiņām, nu vareni, vēl jums jāsāk gatavot paraugēdieni un vēlams manā virtuvē, A P S V E I C U
Aija Elliņa teica…
Tas bija mājiens, ka aitiņas gatavojām nevis savās mājās, bet pie maniem vecākiem! :) :) Paldies par doto iespēju! :DDD
Irēna teica…
MALAČČČCIIII!!!
Elīna teica…
Tā turpināt! Man prieks par radošiem cilvēkiem!
Zkss teica…
Superīgi! Žēl, ka manam kompītim skaņa izčibējusi, tur kur puika aiz Tava krēsla kaut ko kustējās, un tad izlīda, un tad kad košļeni(laikam) staipīja-man sanāca smieklis :DD Tu esi malacis par uzdrīkstēšanos un pārkāpšanu sev pāri(ai, kā saprotu šīs izjūtas!)
Jāpatur prātā aitiņas pēc pāris gadiem savam puišelim!!!!!
Aija Elliņa teica…
bāc, mobilais internets, rakstīšu 3 reizi atbildi :(

Zks, paldies, ka saproti manas izjūtas! :)
tā nebija košļene, tas bija kaut kāds mistisks diegs, kuru Kristians bija kaut kur atradis... un čukstēja viņš man to, ka www.looledo.com lapā var atrast arī raķetes taisīšanas projektu- tas viņam likās gana svarīgi! :) :)
Laine teica…
Māaaaaaaaaaaaaalaāaaaaači!
Zinu, kāds lampu drudzis ir pirms filmēšanās un kāds tu cilvēks paliec, tiklīdz ieslēdzas it kā taču nedzīvā būtne - kamera! :D:D:D Tāpēc teikšu godīgi - tu izskatījies ne tikai mierīga, bet pat ļoti profesionāla!!! :) Un mazais - tam ar` izskatījās kā kāda 40tā filmēšanās jau būtu! Prieks bija pavērot tevi "dzīvajā"!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Laine! :) :)
es jau arī esmu no tiem cilvēkiem, ka nevaru visu tvert tā mierīgi... kad aizgāja Katrīna, kas filmēja, tad tik sākās- domāju, ko es tur sagvelzu, kādas stulbības sarunāju! :DDD
Bet tāpēc jau tie filmētāji ir profesionāļi, lai mēs neizskatītos pēc pilnīgiem muļķīšiem ierakstā! ;)
Bet bērns- viņš jau beigās tā bija pieradis, ka nefiksēja vispār kameru! :) :)
Antra teica…
Esmu jau tev visu pateikusi, tikai gribēju pieraxtīt, ka Tu tiešām izskaties tik mierīga, it kā katru dienu tiktu filmēta TV sižetiem ;)
Anonīms teica…
izdevies rakstiņš un arī video ir lielisks :) superīga Tev tā aitiņu ideja :)
Anna
Aija Elliņa teica…
Mīļš paldies, Anna! :)