Karma? :)

Vai jums izdodas nokļūt no punkta A punktā B tā mierīgi un cēli? Ar mazu rokassomiņu pie rokas. Augstpapēžu kurpītēs? Varbūt pat kāds atbrauc pretī un aizved?

Man tā nesanāk. Es taisos pa galvu, pa kaklu, man vienmēr pietrūkst laika. Ģērbt kaut ko skaistu nav vērts, būs- jābrien pa dubļiem, jāiet pa sliktu ceļa segumu, ļoti jāsteidzas un/vai būs auksti, karsti, netīrs, putekļains darbs jādara, bērni sasmērēs drēbes utt. utt.

Vienīgā harmonija šajā visā ir, ka spēju sastādīt sarakstu ar visu līdzi ņemamo. Man vienkārši nav izvēles!

Agrāk, kad braucu kaut kur ar pavisam maziem bērniem- rati, pamperi, krūze ar snīpi, rezerves krekliņi, rezerves bikses, drēbes ar ko dzīvoties pa māju, guļamās drēbes, mantas mazākajam, krāsojamā grāmata lielākajam, zīmuļi utt.

Kad braucu kādai draudzenei taisīt manikīru- kutikulas šķērītes, pušeris, standziņas, vīlītes, pulētājs, dezinfekcijas līdzeklis, lakas, lakas noņēmējs, kutikulas mīkstinātājs, krēms, skrubis, eļļa kutikulām, kaut kas nedaudz dizainam, frēze (?), salvetes, vates plāksnītes utt. utt.

Kas notiek šodien? Gatavojos rītdienas brošu taisīšanai Māras centrā- audumi, diegi, adatas, šķēres, līmes pistole, iekšiņas, pērlītes, pogas, brošu kājiņas, lentītes, svece, brošas piemēram utt.

Laikam dāmai būt man nesanāks. Peldēt kā gulbim pa ielu un priecāties par savu atspulgu veikalu skatlogos. Varbūt citā dzīvē... Bet šajā dzīvē- es esmu es un man ir labi!

Jauku un darbīgu nākamo nedēļu!

Komentāri

Bet ja Tu uzvilktu skaistu kleitu, nu ikdienai, bet skaistu - un pat ja tu noķellētos līdz nemaņai.. tad tak tik un tā skaistāk nekā.. bez tās kleitas kas no sirds patīk. Savu mīļāko ziedu kleitu noķellēju TOTĀLI ar priežu sveķiem darbā pinot virtenes. Bet Vai tas nozīmē ka kleitas uz darbu nevelku?:) Nēē! Velku.. tad var šūt/pirkt jaunu..:) Un kas tad vispār tie par svārkiem vai biksēm bez kāda krāsas traipa?:)
Anna teica…
ĀĀĀĀĀ! Beidzot es pamanu, ka kāds ir tāds pats dullais sievišķis kā es. Un trakākais, ka es visu laiku meklēju sevī vainu par to, ka mūždien k-kur traki skrienu, normālas rokassomas man joprojām nav, tikai tāda, kas pārlikta pār plecu un ļoti ietilpīga, ko darba kolēģes sauc par pastnieka somu. Biksēm mūždien kāds pleķis uzmetās, piedurknes viegli sarutas uz augšu, lai uzreiz ver mesties darbos, mašīna pilna ar visādām lietām, kas var noderēt...KUR IR SIEVIETE NORMĀLĀ??? Uzšuvu taču pat smukos lentīšcimdus, bet pat tos uzvelku tikai ejot darbā ārā ar bērniem- tad nekur nevar aizskriet :D:D:D
Aija Elliņa teica…
Anna- nu re, ko es teicu, ka neesmu viena! :))))

...ar cieņu un smaidu- bet kleita atkal nepiestāv pie brienamajiem šņorzābakiem.. Vai arī es neko nesaprotu! :))))))))
Irēna teica…
Dāmas mēdz būt garlaicīgas:))
Madara teica…
un dzīvojot pilsetā, kur asfalts un bruģis? vai tad man ir savādāk? ikdiena tik džinsās botās un kurtkā ar somu kā pastniekam pār plecu un ietilpīga :D a kā savādāk divus mazus ķiparus noganīt, viens vēl uz rokām stiepjams, jātiek uz trešo stāvu, kopā ar iepirkumu maisiem. brīžam tā nostiepusies, noskrējusies ar slapju muguru, kur kāds jau savu slapjo siekalu vai netīrās rokas man biksēs paspējis iesmērēt ... nu kur te kurpes un kleitas :D es jau gaidu kad paaugsies un mošk tad ar varēšu ko skaistu ko smuku ... ;)
Sarkanā Biete teica…
Es savas glaunās štātes esmu skapī vienā malā sabīdījusi. Varbūt kādu dienu atkal tā varēšu lēnām un smuki saģērbties, bet patreiz viss ir vieglā skrējienā:) Kādi papēži, kādas mazas rokassomiņas. Pagaidām tikai "prātīgās" kurpes un ietilpīgas pastnieksomas kā Madarai:) Bet gan jau būs labāki laiki:)
Antra teica…
:D Lielās somas tagad modē!!! :P Ja kas... Un vnk tagad tāds skrienošais laikmets.
Bet par sarakstiem Tevi apbrīnoju. Vienmēr cenšos tādus veidot, bet tik un tā kaut ko aizmirstu vai arī pašu sarakstu aizmirstu :D
Sixspārne teica…
Nezinu, vai tā ir karma, bet man vienmēr nav ko vilkt. Šodien domāju, kādas bikses man vajag, lai uzvilktu vismaz 5 savus topiņus, bet zinu, ja nopirkšu tās bikses, man vajadzēs jaunus 5 topiņus. :D
Arī mans pašreizējais stils ir - 'Ātri un ērti', jo - nav jau ko uzvilkt. :D
Anonīms teica…
A man vismaz pēc šeit blogā redzamā un lasītā liekas, ka Tu, Aija, esi tieši ļoti sieviešķīga sieviete - tik daudz skaistu caku, rotu, ziedu, lentīšu un bantīšu :) var tikai Tevi apbrīnot un apbrīnot :) Tāpēc domāju, ka zemos ziemas zābakus atliek norakstīt uz piederību sezonai, bet liela soma ar opciju salikt visu vajadžigo vienkopus ir vnk ikdienas nepieciešamība :)
P.S.es ar par sarakstu veidošanu, tāpēc jo vairāk gribējās smaidīt izlasot, ka vēl kāds tāpat dara ;)
Anna
Aija Elliņa teica…
Paldies, meitenes, par atbalstu! izskatās, ka mēs viena otru saprotam! :)
Daiga teica…
Lasu un vārdi kā no mutes ārā lien... gribas vairāk pabūt vienkārši sievietei un atļauties izbaudīt to ar pilnu krūti... bet apkārt pienākumi, darbiņi, ģimene... viss paķer laiku un spēkus. Bet piekritīšu Annai, kura runā par to, ka šajā blogā rakstītais un cakotais liek spuroties un vilkt līdzi sevis izdaiļošanai un sievišķīguma pasvītrošanai :)
Aija Elliņa teica…
Daiga, cakojam!!! Paldies! :)
Anonīms teica…
Mīļās , jaukās meitenes, māmiņas sievietes, esiet veselas un laimīgas viss pārējais nav tik svarīgi, galvenais lai jūs ērti justos un par Aijiņu varu droši teikt ka ar visiem lielajiem zābakiem un somām tu esi visskaistākā un visgudrākā, tas nāk no cilvēkmīlestības un tas ir tavās skaistajās spožajās acīs.
Aija Elliņa teica…
vai!!! pilnīgi nosarku! Visi jau saprata, ka to rakstīja mana māmiņa! Bučas Tev! :)
SiStro teica…
Ja es eju/braucu kopā ar bērniem, tad nekādas cakas nevaru iedomāties, jo parasti kaut kas gadās - ja ne pašai, tad bērniem. :D
Es sev uztvēru "pareizo" attieksmi - /es esmu es un mani ir labi!/ - ja ne citādi, tad vismaz kādam dzīves posmam, jo viss jau reiz var mainīties! :)
Aija Elliņa teica…
Vai ne, Sintija, galvenais to nepārvērst par nepārtrauktas žēlošanās iemeslu! :) Bet blogdraudzenēm jau dažreiz var pažēloties! :)))))