Heijā, priecīgu Miķeļdienu!



Ak tu tētīt, cik grūti viņus dažreiz iedabūt vienā kadrā! Un kur nu vēl likt stāvēt taisni, abiem skatīties uz priekšu vai uz sāniem vai kā savādāk utt.  :) 

Vārdu sakot, Miķeļdienai esam gatavi! Bērnu dārzs vienkārši lūzt no rudens kompozīciju pārbagātības. Mēs šoreiz tā mierīgi, bez izrādīšanās :) Kristianam mašīna, tā pati nošpikota Spaariites blogā-


un Rihardam kuģis- 


Protams, ka pilns bērnudārzs ar mākslas darbiem, kur nevar saprast, vai pats bērns arī kaut ko ir veidojis vai tikai vecāki vai floristi piestrādājuši?! :D  Bet mani šogad visvairāk pārsteidza tieši tādi darbi, kuros jau pats auglis ir tāds, ka gandrīz neko nevajag, lai uzburtu kādu tēlu. Piemēram, citplanētiešu kuģis- kāp iekšā un lido uz Marsu! :) 


Vai arī šis apbrīnojamais gulbis- 


Daba nebeidz pārsteigt, galvenais šos tēlus pamanīt! 

Nu tad vēlreiz- lai jums darbi apdarīti, pagrabi pilni un vēl un vēl un vēl... :) 


Komentāri

Irēna teica…
Jā, dabu grūti pārspēt! Tavējie kā bruņinieki apmetņos!
Anonīms teica…
nu čaklīši, tiešām vajadzēja vispārejai apskatei izvietot šos dabas veidojumus, puiši braši apmetņos, paldies par ieskatu Miķeļdienas brīnumos.
Madara teica…
man maritai pagājušo gadu dārziņā bija gulbis. kad būs gatavas šī gada kompozīcijas tad atrādīšu :)
bet taviem puikām arī labie. man jau tīk tās kompozīcijas :)
Inga teica…
Jauki apmetnīši! :))) Man ļoti patīk šī ideja - samērā ātri pagatavojami un feini izskatās. Un nebūs ļoti žēl, ja bērnudārzā rotaļājoties kāda lapa nokritīs. Vēlāk varēs piemeistarot vietā:)))
Aija Elliņa teica…
... labi, ka izdevās tās lapas kaut cik normālas piemeklēt, jo ir vai nu sakaltušas neglītas vai arī vēl zaļas... šis bērzs ar sarkanajām lapām nāca kā glābiņš :) Starp citu, Madara, bērzs atrodas tieši pie pareizticīgo baznīcas, ko Tavs brālis apdarināja ar skaistajiem ķieģelīšiem (atceros Tu vienreiz par to rakstīji) :)
Inese teica…
Nu, tad apmetnīši sadalīti.., un tiešām feini!
Tas samērā vienkāršais citplanētiešu kuģis ir super!!
Aija Elliņa teica…
Inese, dalīšana nenotika viegli, bija arī neliels konflikts! :D
Jā, kuģis foršs!