Biskotti jeb divreiz cepts pumpermiķelis


Sen meklēju pumpermiķeļa recepti. Neko prātīgu neatradu. Tad 13.marta Dienas ēdienos ieraudzīju. Paldies žurnālam par recepti. Varbūt kādam noder-


Sāku jaukt mīklu. Rupjmaizes šķēlīšu vietā izmantoju rudzu rīvmaizi. Iesala vietā izmantoju Dansukker tumšo cukura sīrupu. Vēl pievienoju šķipsnu Garam masala garšvielu. Pārējo darīju  tieši tā kā minēts receptē un tad... opā! Cepamā pulvera vietā netīšām piebēru sauso raugu... Mēģināju nobērt nost, bet kāds graudiņš jau palika :). Rezultātā sanāca tādi nedaudz mīkstāki izstrādājumi, nekā vēlējos :(. Ko nu? Sagriezu un ieliku atpakaļ cepeškrāsnī, kā to dara cepot biskotti. Sanāca vienkārši brīnišķīgi! :) 

Paldies, Anita, par iedvesmu cept šāda veida cepumiņus! 



Komentāri

Irēna teica…
Izskatās garšīgāki par veikala produkciju!!:):)
Anonīms teica…
Aija Elliņa, tu mana brīnišķīgā meitenīte, ko tik visu tu nenoeksperimentē, izskatās baigi forši.
Aija Elliņa teica…
Mēģināšu līdz otrdienai kādu kaut kur paslēpt priekš tevis :D
Anita teica…
Aija, cik veiksmīgi sanāca:))
Es šīs receptes dēļ arī nopirku to numuru, kādreiz noteikti īstenošu.
Aija Elliņa teica…
Anita, un es nezinu kur tā maģija vai ķīmija vai kas cits, bet tas divreiz ceptais variants man garšo daudz labāk! :)