Biskotti jeb divreiz cepts pumpermiķelis
Sen meklēju pumpermiķeļa recepti. Neko prātīgu neatradu. Tad 13.marta Dienas ēdienos ieraudzīju. Paldies žurnālam par recepti. Varbūt kādam noder-
Sāku jaukt mīklu. Rupjmaizes šķēlīšu vietā izmantoju rudzu rīvmaizi. Iesala vietā izmantoju Dansukker tumšo cukura sīrupu. Vēl pievienoju šķipsnu Garam masala garšvielu. Pārējo darīju tieši tā kā minēts receptē un tad... opā! Cepamā pulvera vietā netīšām piebēru sauso raugu... Mēģināju nobērt nost, bet kāds graudiņš jau palika :). Rezultātā sanāca tādi nedaudz mīkstāki izstrādājumi, nekā vēlējos :(. Ko nu? Sagriezu un ieliku atpakaļ cepeškrāsnī, kā to dara cepot biskotti. Sanāca vienkārši brīnišķīgi! :)
Paldies, Anita, par iedvesmu cept šāda veida cepumiņus!
Komentāri
Es šīs receptes dēļ arī nopirku to numuru, kādreiz noteikti īstenošu.