Mazliet pasapņot


Īstenībā stāsts ir par pulksteni. Par dāvanu. Kādam no cilvēku kolektīva, ko es pazīstu, bet nezinu kuram tieši tiks mana dāvana... Kā rīkoties? Ko likt virsū uz šī pulksteņa, kādā tehnikā veidot? Viss manā ziņā, dota brīva vaļa. 

Skatos savus rokdarbu materiālu krājumus, iedomājos, ka varētu uzlīmēt uz pulksteņa tamborētu galda sedziņu, tādu apaļu, pēc mēra un ciparu vietās salīmēt mazus dekoriņus  kafijas krūzīšu izskatā. Bet, kad ir tik konkrēti izsapņots, tad kaut kas tomēr nesanāk. 

Beigās izvēlos salvetes ar tik vasarīgu un laisku attēlu, ar tādu noskaņu pēc kādas laikam pati esmu stipri noilgojusies. 

Pulkstenis ir pirkts Alan deko, ir ar attēlu. Tas tiek aizkrāsots ar baltu krāsu. 


Krāsoju ar otu, nevis aerosola krāsu, jo vēlos negludu un nevienādu pārklājumu, 


Izvietoju attēlus, kad pielīmēju pirmos divus, tad pamanu, ka neesmu ņēmusi vērā, kurā vietā ir pulkstens 12 atzīme... ņemu nost, krāsoju vēlreiz, sāku visu no sākuma! :) 


Es gribētu tur nokļūt! :) Uz māju jumtiņiem uzkaisu nedaudz gliterus- spīdumiņus no manikīra piederumu klāsta. Ļoti nedaudz!  



Gar maliņu līmēju šauru mežģīni. Ciparu vietās līmēju stilizētus gliemežvākus. 



Lai arī kam šis pulkstenis tiks uzdāvināts, novēlu šim jaukajam cilvēkam apsēsties, atpūsties, izbaudīt tasi  kafijas  vai glāzi vīna un sajusties kā šajā ārā kafejnīcā, kas attēlota uz pulksteņa. 

Un tagad es gribu arī sev kādu pulksteni! :)))))



Komentāri

Unknown teica…
Ļoti skaisti sanāca!
RitaGri teica…
Tādam pulkstenim būtu vieta saulainā verandā, kur var vadīt nesteidzīgas vasaras novakares un nemaz nav jāredz cik tad rāda pulkstenis. Lai tikai ir skaists rotājums un varbūt neliels atgādinājums par laika ritējumu.
Anonīms teica…
vai nav jauks pulkstenītis, romantisks un uz atelpu un izklaidi rosinošs