trešdiena, 2013. gada 29. maijs

Ātri marinēti kabači (vai cukini)


Nevaru noticēt, ka līdz šim neesmu publicējusi šo recepti. Tās avots ir veiksmīgi piemirsts. Ļoti ātri iemarinējami un ārkārtīgi garšīgi cukini vai kabači. Dažas stundas pirms dārza ballītes uztaisām un pikanta piedeva pie grilējumiem gatava! 

Vajadzēs-

1) 500 gr kabaču vai cukini,
2) 50 ml baltvīna etiķi,
3) 50 ml eļļas (man olīveļļa),
4) 1 ēd k. medus,
5) 1/2-1 tējk. sāls.
zaļumus, piparus u.c. garšvielas pēc izvēles.

Gareniski vai kā savādāk sagriežu kabačus vai cukini. Pārleju ar iepriekš sagatavotu mērci. Es mērcei šoreiz pievienoju arī sinepju sēkliņas.

Tieciet vai nē, pēc dažām stundām garda uzkoda ir gatava! Labu apetīti!


6 komentāri:

Irēna teica...

Izklausās labi!

Madara teica...

un ne cep ne sautē? super, tāds jāiemēģina :)

Aija Elliņa teica...

Madara- ne cep, ne sautē! :)

Sarkanā Biete teica...

Ahā, tagad zināšu, kā šo gardo uzkodu taisa. Esmu ēdusi un man ļoti garšo! Paldies par recepti!

Sigita Bērziņa teica...

Paldies par recepti! Man jau patīk šie visi ātrie varianti!

Anonīms teica...

nu tas nu gan ir vērtīgi un arī laikam ķoti garšīgi, paldies.