Pīļu dīķī prieki! :)


Nevarēju nociesties un publicēšu tādas nedaudz miglainas, uz darbu skrienot sabildētas bildes! Vai tu re, kas mūsu Māras dīķī iznācis papeldēt! Pīļu mamma un viņas 9 !!! lolojumi.


Vai nav skaistuļi? :)


Un ja jūs dzirdētu, kā pīļu mamma bļaustījās, kad viens šunelis gribēja peldēt dziļāk dīķi! Nenāc klāt...




Sekosim izaugsmei! :)


Komentāri

Irēna teica…
Kādi mīļumiņi!
Anonīms teica…
kādi smukulīši, nu kur tad tik daudz, vai nav adoptējusi kādus 3 čiepstuļus, sekojiet viņu izaugsmei, bet būs jau vēl. Tādi maziņi un jau māk peldēt.Paldies.
ramchix teica…
Ai, cik jauki pūkainīši! Daba pret pīļu mammu patiešām bijusi dāsna. Cerams, ka neviens suns vai cits zvērs ar asiem zobiem un plēsoņas raksturu tiem netiks klāt un pīlēni izaugs lieli un braši!
Aija Elliņa teica…
Ramona, par to visu laiku domāju- ak, cik daudz visādu briesmu jāsastop, līdz izaudz liels! Bet varbūt tik sentimentāla esmu, jo šodien manam mazākajam bija bērnu dārza izlaidums :) Lai visi mazie izaug lieli! :)
Sigita teica…
Tagad jau tā: pīļu mammas peldas ar mazajiem, pīļu tēvi kādā nostūrī bužinās saules peldēs, bet, braucot mājās, sanāk novērot kādu ne tik tipisku skatu - kāds pīļu pāris pastaigājas kaut kur industriālajā vidē. Redzu vairākkārt. Un man visu laiku asociācijas ar cilvēkiem, es tur saskatu 2 pensionārus, kuri nekur tālu aiziet nevar, bērni savā dzīvē, bet viņiem tāpat gribas būt pavasarī:)
Aija Elliņa teica…
... varbūt tā arī ir!? :)