Lūdzu padomu, gudrās un čaklās! :)


Patiešām prieks, ka mums ir  ''virtuālās dienasgrāmatas'', kurās iepazīstam to rakstītājas! Prieks, ka varam satikties uz ielas (vai lielveikalā)  un pazīt, uzrunāt un izjust siltas emocijas. Piekrītu Laines rakstītajam

Bet varbūt, ka kādreiz var izmantot izdevību un lūgt arī padomu. Šoreiz tā arī darīšu! 

Pagājušajā rudenī uzadīju tādu kā gultas pārklāju, lielu un siltu deķi, kas, šobrīd vēl nenobeigts, izskatās šādi- 



Lūk, šo un otru garāko malu gribu apadīt (vai aptamborēt?) ar kādu skaistu maliņu. Gribu, lai tā ir diezgan plata un diezgan pamanāma. 


Jau divus mēnešus skatos internetā, meklēju dažādus malu rakstus un neko nevaru atrast. Varbūt kādai ir kas padomā, varbūt kāds tehniskais rakstiņš aizķēries, varbūt kāda interneta lapa, lūdzu, iesakiet kaut ko! Būšu ļoti pateicīga! :) 



Komentāri

Anna teica…
Grūti, Aiju, Tev ko ieteikt, jo nav zināms, ko īsti Tu vēlies- ar tādu pašu dziju, var ar savādāku, var ko mierīgi vai, tieši pretēji, ko ļoti greznu un uzkrītošu. Var mēģināt malu piešut, veidojot no auduma stiķīšus/aplikācijas, ko līdzīgu pečvorkam...galu galā- vecos džemperus var aizlaist kārtējā dzīvē...
Aija Elliņa teica…
Paldies, Anna! Domāju ar tādu pašu dziju adīt maliņu, var būt arī uzkrītošu. Bet Tavs ierosinājums noteikti noderēs, ja ne šoreiz, tad varbūt citreiz! :)
Anonīms teica…
https://www.google.lv/search?tbs=simg:CAESZRpjCxCo1NgEGgIIAwwLELCMpwgaPAo6CAESFM0HzgfMB8sHjAaLBsoHngb-BfMFGiCnqnLH24VPBeeoiPeXyWQ6vOj2VokWeZTR65GjrXTaAwwLEI6u_1ggaCgoICAESBBCqay4M&q=%D0%B0%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%8F+%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B0+%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%BC%D0%B8&tbm=isch&sa=X&ei=3czTUqzTA4eI5ASZrYFI&ved=0CDIQsw4&biw=1440&bih=737#q=%D0%B0%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%8F+%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B0+%D0%BA%D1%80%D1%8E%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%BC&spell=1&tbm=isch
Es ceru, ka noderēs un atvainojos, ka anonīmi! :)
Aija Elliņa teica…
Lai kas Tu būtu anonīmais sūtītāj, paldies! :) kaut kā man neienāca prātā meklēt krieviski! :) TAS KAS VAJADZĪGS!
Inese teica…
likās, ka ir man kaut kas kompī savilkts, bet nekā... tās ir citas maliņas (piedurknēm, apkaklītēm u.tml. :D), bet apskatījos pēc ieteiktā linka - tur jau kaut ko nebūt atradīsi :)
BET - man meitiņas deķim bija aptamborēta maliņa ar raibo dziju, man kaut kā nepatika, kā izskatījās - adījumam viens raibums, bet tamborējumam cits, pie tam tamborējuma raksts tai raibumā pavisam pazuda.
Moš Tev ir kāda plata kokvilnas mežģīne, ko piešūt - būs grezni un pamanāmi...
Inese teica…
http://pieineses.blogspot.com/2010/11/silta-sedzina.html - re kur bij tā sedziņa :)
Aija Elliņa teica…
Tā sedziņa bija skaista :), paldies, Inese, arī plato kokvilnas mežģīni paturu prātā (''Lenta'', gaidi mani, drīz nākšu) :)
RitaGri teica…
Rakstu šobrīd nevaru ieteikt, bet man patiktu, ja apmalīte būtu vienkrāsaina, drīzāk ar tumšo krāsu. Un man ir prātā divas blogotājas, kas ir prasmīgas adītājas un tamborētājas. Tūlīt aiziešu paskatīšos bloga adreses.
RitaGri teica…
Te viena adrese http://ceitaspasaule.blogspot.com/2014/01/otra-elpa-2014-1-nedela.html
RitaGri teica…
Un te otra adrese http://ramonarada.blogspot.com/
Irēna teica…
neatkarīgi no maliņas būs ļoti jauks pārklājs!!