Vista ar riekstiem

Vajadzēs-

1) vistas fileju,
2) zemesriekstus,
3) Vorčesteras mērci,
4) sīpoliņu, ķiplociņu pēc vēlēšanās,
5) sāli, piparus.

DARU TĀ

Apcepu eļļā nedaudz sasmalcināta sīpola un ķiploka daiviņu. Apcepu vistas fileju, pievienoju zemesriekstus, Vorčesteras mērci, sāli, piparus pēc garšas, pavisam nedaudz ūdens un pasautēju, uzliekot pannai vāku.

Šoreiz ēdam ar makaroniem.

Komentāri

Anonīms teica…
kāpēc nenāci uz paraugdemonstrējumiem uz manu virtuvi? Tas bija atkal ēdiens tev, jeb visi ēda?
Aija Elliņa teica…
Zini, bet ēda visi! :):) Bet šeit jau nav nekā tāda pārdabiski eksotiska, lai visi neēstu! :)
Maija teica…
Kā garšo Vorčestera mērce? Pirmo reizi par tādu dzirdu.
Antra teica…
A tu negrauzdēji zemesriekstus pirms tam? Man vispār nenormāli patīk vista ar valriekstiem. Bet šitias izklausās diezgan exotiski. Vorčesters deva tādu kā skābenu garšu, ja?
Aija Elliņa teica…
Tā, kā lai Jums pasaku- grūti aprakstīt Vorčesteras mērces garšu- mazliet no asumiņa, jo ir gan čili, gan ķiploks klāt, mazliet no skābenuma, jo plūmes ir klāt un tad, protams, viss parastais- etiķis, vīns kāds procents, sāls, cukurs utt. Mērci var nopirkt visos kaut cik normālos lielveikalos, pat es savā mazajā IKI dabūju.

Antra, rieksti pirms tam jau bija apgrauzdēti.