Franču kūka ar neizrunājamu nosaukumu...
Fantastiski garšīgas kūkas recepti var atrast www.četrassezonas.lv lapā. Te recepte ar visu stāstu un neizrunājamo nosaukumu :).
Kūka īpaši garšos tiem, kam patīk valriekstu garša, jo receptē ir izmantoti tikai 50 grami kviešu miltu un 250 grami valriekstu. Ar riekstu smalcināšanu īpaši nepārcentieties, jo šoreiz tos samalu kafijas dzirnaviņās un kūka sanāca blīvāka pēc struktūras. Patika labāk variants, kad biju ne tik smalki sasmalcinājusi riekstus.
Lai izdodas un garšo!
Komentāri
Izskatās garšīga.
Pirmo reizi, kad cepu savā dzimšanas dienā, ēdām vēl siltu un ar aukstu saldējumu- arī variants! :)
Kā Tu tos valriekstus savādāk smalcināji, ja ne kafijas dzirnaviņās?
Sintija, tur var arī tos cukurus dažādus likt- gan brūno, gan farīncukuru u.c.
Kūka izcila un īstiem saldummīļiem saldāka par saldu... Mēs arī ēdām kopā ar saldējumu!!! Garšīga!!! :)