Garšvielas priekam un veselībai
Jā, tā ir, ka esmu nonākusi teju atkarībā no dažādām garšām, garšu sajūtām un izjūtām. Vārot zupas esmu aizmirsusi, ka agrāk lietoju buljona kubiņus, lai būtu kāda garša. Tagad mana gatavošanās zupas vārīšanai parasti izskatās apmēram tā-
Protams, ka ne vienmēr lietoju visas šīs garšvielas.
Bet šoreiz par kaut ko citu. Nesenā žurnāla ''Ieva'' numurā ieraudzīju rakstiņu, kurā bija aprakstīts kā garšvielas lietot dažādu vieglu saslimšanu gadījumā. Un jāsaka, ka Kristiana ātrajai tikšanai un pekām laikam varu pateikties arī sierāboliņa tējai un krustnagliņu pievienošanai katram siltam dzērienam, ko puisis dzēra (bez šaubām, bronhītu, ar ko parasti slimo mazākais bērns, mēs tik ātri vis neizārstētu). Te raksts-varbūt kādam noder!
Es ceru, ka palielināti, šie teksti būs izlasāmi. Ja nē, meklējiet žurnālu ''Ieva'' nr. 51-52, 21.12.2011.
Garšīgu un veselīgu jums šo vakaru!
Komentāri