Karstākā nodarbība... ever

Ja savulaik Ventspilī mēs ar Irēnu pārdzīvojām visaukstāko radošo nodarbību, kāda jebkad ir bijusi, tad šodien vadījām viskarstāko! Miera ielas svētki pulcēja patiešām daudz cilvēku un mēs kopā ar Ģimeņu psiholoģiskā atbalsta centru Līna ar bērniem un viņu vecākiem  veidojām cimduzvērus un auduma ziedus! 

Paldies visiem izturīgajiem un radošajiem! 









Komentāri

Anonīms teica…
jūs ar Irēnīti esat rūdītas darbam jebkuros apstākļos, sacementēta komanda, paldies, ka liktenis jūs saveda kopā, es atceros to dienu, kad tu brauci pie Irēnītes uz 1. nodarbību
Aija Elliņa teica…
... es atceros, cik es lepna braucu no šīs nodarbības mājās ar savu ''jaunizcepto'' oranžo zeķu ziloni :) Un domāju vilcienā- vai kāds redz manu ziloni? :)
Anonīms teica…
mana mīļā saulīte, tas zilonītis ievada tevi šajā brīnišķīgajā sadarbības pasaulē, darīt labu citiem un pilnveidot sevi, nemitīgi un katru dienu, tikai tā tas šajā dzīvē var notikt un nest gandarījumu sev un darīt prieku citiem .
Irēna teica…
Nu , Tu jaU zini, ka es arī esmu ļoti priecīga, ka mēs satikāmies! Vakardiena tiešam bija tik karsta, ka sāku jau domāt, vai tik nav jāmet miers šīm nodarbēm:)
Sigita teica…
Protams, strādāt karstumā grūti, bet domāju, ka gribētāju bija vairāk nekā aukstā un lietainā laikā...
Aija Elliņa teica…
Sigita, zini, gan lietū (Ventspilī), gan vakar- jāsaka, ka darboties gribētāju pietika, bet citreiz komfortablās un jaukās telpās sēdi un gaidi un neatnāk neviens dalībnieks uz nodarbību... :)