''Slapjie'' piedzīvojumi


Domāju- vai nav dīvaini, ka pārceļoties uz dzīvi Rīgā mēs ar bērniem esam kļuvuši sportiskāki!? Visiem tagad ir velosipēdi (lai arī lietoti, vienalga, tādi, kādus varam atļauties), bērni ir sākuši apmeklēt skrituļošanas treniņus. Bet tā jau laikam ir, vismaz skrituļslidošana jau nu noteikti ir pilsētas sporta veids... 

Šī visa sakarā bērni ir piedzīvojuši divus ļoti ''slapjus'' atgadījumus. Rihards, mācoties braukt ar riteni, iekrita Arkādijas parka upītē. Un ne jau vasaras svelmē, bet jau pirms kādām pāris nedēļām... Ar visu riteni un pilnā augumā. 

Bet vakar mums nācās burtiski  ''evakuēt'' Kristianu no skrituļošanas treniņa parkā TĀDĀ lietū! Neko ļaunu nenojaušot, aizvedām Kristianu uz parku, bet mēs ar Rihardu, kuram ir viegls bronhīts (vai tik pavasara pelde nav pie vainas?) mierīgi  braukājām ar velosipēdiem. Un tad uznāca minētais lietus... Nenormāli ātri ar riteņiem braucām uz mājām pēc sausām drēbēm brālim, par laimi sastapām vīramāti, kas uzkurināja ļoti siltu mašīnu un ātri vien ļoti slapjais Kristians bija nogādāts mājās.  

Šodien vācam vakardienas postažas sekas- žāvējam simts slapjas drēbes un apavus un ceram, ka arī jaunā sportista aprīkojums līdz nākamajai reizei būs sauss! :) 



Lai tie vasaras lieti turpmāk līst...  piemērotākā brīdī! :) 


Komentāri

Sigita teica…
Viss, ko atceros no pārdevēja stāstītā, pērkot skrituļslidas, slapjā laikā un pa slapjumiem tās tiek bojātas, tāpēc labāk tādā laikā nebraukāt.
Mums vakar arī lielākās sportiskās aktivitātes (basketboliskās) bija tieši lietū.