Ābolu našķis

Man šķiet, ka vēl vieglāk pagatavojamu ābolu našķi vairs atrast nevar! Sastāvdaļu maz, gatavošana viegla, rezultāts, manuprāt, ļoti garšīgs! :) Recepti ieguvu žurnāliņā ''Приготовь. Торты и десерты", kuru kopā ar vēl 3 līdzīgiem par vienu cenu nopirku Rīgas stacijā nocenoto žurnālu kioskā par 20 santīmiem!!!

Vajadzēs:

1) saldētu kārtainās bezrauga mīklas plāksni,
2) 2 ābolīšus,
3) cukuru, kanēli,
4) saldējumu vai saldo krējumu.

DARU TĀ

Atkausēju kārtainās mīklas plāksni, nedaudz izrullēju plānāku, virsū lieku ābolīšus, kam izņemtas serdes. Tos sagriežu plānās šķēlītēs, bet nemizoju.

Apkaisu ar cukuru un kanēli, lieku cepeškrāsnī.

Kad gatavs, ēdam ar saldējumu vai saputotu saldo krējumu.

Komentāri

Anonīms teica…
laikam būs jāpārvar visas pretestības un uz Lielajiem valsts svētkiem jīzcep šo unikālo un vinkāršo pīrāgu, paskatīsies, kas sanāks. Komentārs sekos
Aija Elliņa teica…
Varbūt es izcepšu šo unikāli sarežģīto pīrāgu un tu atnāksi pie manis pagaršot, māmiņa? :DDDD