Ābolu našķis
Man šķiet, ka vēl vieglāk pagatavojamu ābolu našķi vairs atrast nevar! Sastāvdaļu maz, gatavošana viegla, rezultāts, manuprāt, ļoti garšīgs! :) Recepti ieguvu žurnāliņā ''Приготовь. Торты и десерты", kuru kopā ar vēl 3 līdzīgiem par vienu cenu nopirku Rīgas stacijā nocenoto žurnālu kioskā par 20 santīmiem!!!
Vajadzēs:
1) saldētu kārtainās bezrauga mīklas plāksni,
2) 2 ābolīšus,
3) cukuru, kanēli,
4) saldējumu vai saldo krējumu.
DARU TĀ
Atkausēju kārtainās mīklas plāksni, nedaudz izrullēju plānāku, virsū lieku ābolīšus, kam izņemtas serdes. Tos sagriežu plānās šķēlītēs, bet nemizoju.
Kad gatavs, ēdam ar saldējumu vai saputotu saldo krējumu.
Komentāri