Mans nesenais piedzīvojums

Nē, es nekāpu kalnos un ''neorientējos'' naktī pa mežu. Tas bija pavisam savādāk.

Pēc tam, kad ar mazo dēlu sabijām nedēļu bērnu slimnīcā un ārstējām plaušu karsoni, atbraukuši mājās, sākām nodarboties katrs ar savām lietām. Bērns bija sajūsmā par savām mīļajām mantām, ierasto kārtību un brāli, protams. Es steidzu darīt ikdienas lietas, kas tādās reizēs parasti sakrājas daudz jo daudz. Tad portālā http://www.draugiem.lv/ saņēmu vēstuli, ka tieku aicināta rokdarbu lappusē žurnālā Mājas viesis pastāstīt, kā darināt vasaras somas. Man tas bija liels pārsteigums, neko tamlīdzīgu nebiju gaidījusi. Problēma bija tajā, ka visas somas bija ''izbeigušās'' un dienas vai divu laikā bija jāsašuj jauna un vēl pirms tam bija jānopērk pamanāms un skaists audums. Protams, ka steidzos uz veikalu Abakhan, kur vienmēr var atrast ko labu un viena auduma vietā aiz stresa nopirku kādus sešus.

Sarunātajā dienā skraidīju pa māju šurpu turpu, novērtēju, ka sen nav bijis remonts un tamlīdzīgas muļķības. Uzcepu pat rabarberkūku!

Atbrauca divas jaukas, gribās teikt- meitenes- Ilze Lavrinoviča un Anda Krauze. Padarīja savu darbu un pat īpaši nelikās, ka viņas būtu pētījušas manas neremontētās sienas! :) Pavadījām jauki laiku kopā, izdarījām darbiņu un lūk- rezultāts!

Lūk, mīļās rokdarbnieces, ja ir izdevība, reklamējiet sevi, lielaties ar saviem darbiņiem un būs vēl lielāki piedzīvojumi! Darbojamies!

Komentāri

Laine teica…
Milzīgs prieks par tevi! zinu, cik šādi mirkļi ir nozīmīgi un kā ceļ pašapziņu! Tā turpināt! P.S. Burvīga soma!
Unknown teica…
tas bija tiešām patīkams notikums, ka kāds ievēro un novērtē tavu darbu, domāju, ka tas ir sākums, galvenais neapstāties. Somiņas ir jaukas un vasarīgas, ar mīlestību darinātas.