Visādi smukumi- vasaras skaistumkonkurss turpinās

Šodien biju nolēmusi izdaiļot savas izejamās kurpes. Mēģinot piestiprināt noplīsušās sprādzītes vietā organzas puķi, radās vēl spožākas idejas, kā to paveikt. Ja rīt veikalā Depo izdosies nopirkt līmes pistoli, tad noteikti uzrakstīšu, kā man gāja un kas rezultātā sanāca.

Tagad papriecāšos par dārza smukumiem- tik daudz bildes sakrājušās, bet tā arī nevienu neesmu te publicējusi. Rozes jau pārsvarā noziedējušas, bet to vietā nākušas citas puķes, kas sacenšās mūžīgā skaistumkonkursā, kura skaistāka, kura daiļāka. Sacenšas akmensdārza iemītnieces.



Sacenšas arī dobē sastaptās.



Nominācijā ''jaunpienācēja'' uzvar šī hortenzija. Visu vasaru cerēju, ka tā skaisti uzziedēs. Puķe mūsu dārzā ir pirmo gadu un tā ir dāvana no draudzenes mammas. Laistīju to ar rūgušpiena atlikumiem un apbārstīju zemi ar ābolu paliekām pēc sulas izspiešanas- tā es skābināju augsni, jo tieši tāda patīk hortenzijām.



Jāņogu sezona nu jau arī sen pagājusi, bet fotogrāfiju krāsas jau neizbalē.



Tagad cīņa par skaistumkonkursa uzvaru norit starp āboliem- kuram sārtāki un apaļāki vaigi.


Arī savvaļas puķes un augi cer, ka tos kāds pamanīs!

Kā pēdējie skaistumkonkursā piedalās aizjūras zvaigznes- čili pipari un grieķu rieksti.


Tikai nedomājiet, ka esmu kāda eksotisku augu kolekcionāre- grieķu riekstu koks mūsu dārzā palicis ''mantojumā'' no dzelzceļa apstādījuma zonas laikiem. Nezinu, kādēļ tik eksotisks augs te ir iestādīts, bet priecē tik un tā!

Tā rit mūsu vasara. Un katru dienu kaut kas mainās! Rudenī noteikti būs jauns dārza skaistumkonkurss!

Komentāri

Irēna teica…
kas ir grieķu rieksti? izklausās pēc valrieksta, bet izskatās kaut ka ne tā...
Unknown teica…
nu skaisti, bet tā ir tikai neliela daļa no visa skaistuma, visu jau nevar savietot! Grieķu rieksts ir mūsu lielākā eksotika, arī koks ir skaists!
Aija Elliņa teica…
Jā, Irēna, ir valrieksts. Kad viņš gatavosies, tas zaļais apvalciņš sažūs, nokritīs un iekšā paliks tieši tāds, kādu mēs pērkam veikalā... Sabijos, pat paskatījos mātē googlē vārdu grieķu rieksts un izmeta man- grieķu rieksts (valrieksts) :) :)
Irēna teica…
tad jau Tu esi veiksminiece! SAVI valrieksti..mmmm
Aija Elliņa teica…
Tie jau tā īpaši nenogatavojas mūsu klimatā. Lai gan šogad droši vien nogatavosies! :)
Laine teica…
Siekalojos vērojot tos ābolus... Mums Zaubes mežiņā ābolu nav... Tikai kaimiņiem - un tiem tādi gardi, gardi - konfetnije vai karamelnije, neatceros nosaukumu, mūžīgi putroju. Bet tie ir tik garšīgi, ka kilogramu viena pati varu apēst!