Jauni cimdi (vai apsēstība?)

Tā nu ir sanācis, ka pagājušā gada rudenī sāku izšūt cimdus. Izšūt, izrotāt, uzlabot, izskaistināt. Viss sākās kā ātrs risinājums Ziemassvētku dāvaniņai. Tad vēl un vairāk...

Varbūt tāpēc, ka mans mīļākais gadalaiks ir saulains rudens- kad var uzvilkt vēl gana plānus svārkus, bet jau rudens zābakus uz papēža. Ne visai biezu jaku, bet cepuri vēl nevajag. Nu jā- un cimdus! Cimdus obligāti!

Apsēstība turpinās!

Vajadzēs-
1) cimdus,
2) mežģīnes,
3) fliterus, pērlītes,
4) adatu, diegu, kniepadatas.

DARU TĀ

Šoreiz atkal izmantoju mežģīnes, kuras ir iespējams sadalīt atsevišķos motīvos. Cimdu uzvelku uz kāda cieta pamata, lai ir ērti strādāt. Izgriežu ziedus. Izvietoju uz cimda un piespraužu ar kniepadatām.

Ņemu atbilstošas krāsas plānu diegu un piešuju ziedu motīvus pie cimda. Daru to ļoti maziem dūrieniem. Ja diegs ir līdzīgas krāsas kā mežģīne, dūrienus nevar pamanīt.


Piemeklēju piemērotus fliterīšu vai pērlītes un uzšuju tās pa virsu mežģīņu ziediem.


Gatavojamies saulainajam rudenim! Un tāds tas noteikti būs!

Komentāri

Irēna teica…
skaisti! atšķirībā no manis Tev laikam pietiek pacietības...jā, tas , kas padodas, jau rada nelielu atkarību...
Aija Elliņa teica…
Nu gan, Irēna! Ko tik visu Tu nedari un apgalvo, ka trūkst pacietības? :) Tā ir ar tām atkarībām :) :)
Anonīms teica…
ļoti skaisti cimdi :) gribas uzjautāt - kur Jūs tik skaistus cimdus pērkat? lillā arī vnk burvīgi un vēl tādi gari :) iedvesmojoties no Jums ļoti gribētos pamēģināt sev ar tādu uztaisīt, bet nu tā arī esmu atdūrusies pret pašu cimdu neesamības kā tādas.. :)
Antra teica…
Bet kas var būt labāks par atkarību, kas rada prieku sev un apkārtējiem! Un ne tikai prieku, bet vēl kādu latiņu maciņā! ;) Lai Tev vēl daudz idejas un apsēstība/atkarība tik aug lielumā!!!!
Aija Elliņa teica…
Anonīmam- man ir uztrenēta acs, jebkurā veikalā uzreiz ieraugu cimdu plauktu (kasti utt.) :) :). Visbiežāk pērku lielveikalos izpārdošanu laikā, bet šie konkrēti tika pirkti lielveikalā IKI pagājušajā pavasarī arī izpārdošana laikā. Jysk un RImi parasti ir tikai īsie cimdiņi... Esmu pat centrāltirgū meklējusi (un atradusi), ja vajag ko speciālu. PIemēram baltus cimdus esmu redzējusi tikai centrāltirgū...
Aija Elliņa teica…
Paldies visiem par labiem vārdiem!
Anonīms teica…
Aija - paldies par atbildi :)

Uz kuru pusi centrāltirgū meklēt tādus smukus garos cimdus? Cik esmu tur bijusi - neko vairāk par tiem visparastākajiem, mazajiem, plānajiem, kas uz universālu izmēru neesmu varējusi atrast..

Diezin vai IKI tagad būtu vēl vērts meklēt tādus, kā Jūsu lillīgie? :)
Aija Elliņa teica…
Anonīmam- centrāltirgū pie pašas izejas no tuneļa, kad nākat no stacijas puses ir tādi galdi ar nojumēm, pat ne būdas... tur var šo to sameklēt, bet- domāju, ka ne garos. Garos esmu vēl redzējusi tādos veikalos kā Seppala un tamlīdzīgi, bet tur viņi maksā diezgan dārgi... Ja vienu pāri un sev, tad ir ok :) :) Ja vajag vairāk, tad padārgi sanāk. Diemžēl nav vienas adreses, ko norādīt...
Aija Elliņa teica…
Kā parasti- veikali pilni, bet kad meklē ko konkrētu, tad iet grūti!
Anonīms teica…
Vēlreiz paldies par info :)

Būs jānoiet kādu dienu gar tirgu.

Jā, Seppala, Reserved esmu redzējusi garos, bet nu man ar liekas, ka cena padārga priekš cimdiem.

Jāmēģina brīvdienās atrast kādu Iki - varbūt brīnums un tādi lillīgie, kā Jūsējie joprojām nopērkami :)
Anonīms teica…
jā, šie ir izcili eleganti, apsveicu
Aija Elliņa teica…
Paldies visiem anonīmiem! :) Anonīms nr. 2, lūdzu nomaini paroli, lai visi zinam, ka tā ir mana māmiņa :) :) :)
Aija Elliņa teica…
Anonims Nr.1, ja atradīsiet garus skaistus cimdiņus, lūdzu ziņojiet, kur tādus var dabūt, jo izskatās, ka šogad ir interese tieši par gariem un grezniem cimdiem! Paldies! :)