Septembra virpulis

Nu ko, apsveicu visus ar 1.septembra sagaidīšanu un pavadīšanu! Man jau liekas, ka šis ir pat svarīgāks datums, nekā 1.janvāris. Visām mammām, kurām ir skolnieciņi vai bērnu dārza gājēji novēlu izturību un lai bērni neslimotu! Man jau liekas, ka tas ir galvenais.

Mūsu mājā pēdējās dienas pagājušas zināmā rosībā, gatavojoties bērnu dārzam. Abi bērni jau katrs pa gadiņam un diviem izbaudījuši šo prieku, tā, ka varbūt tik liels stress mūs nepārņēma.

Šajā septembrī gatavojamies sākt mācīties peldēt. Galvenais, ar ko nodarbojos- skraidu pa veikaliem un meklēju visu nepieciešamo baseina apmeklējumam. Domājat, ka ir viegli nopirkt 2 peldbikses, 2 brilles, 2 čībiņas un 2 peldcepures? Liekas, kas tur grūts- veikali pilni! Bet kad sāc meklēt- vienam ir tas, otram nav. Citā veikalā ir viss, bet nav vajadzīgais izmērs... Tā nu nēsājos riņķī un ceru līdz sestdienai visu atrast.

Rokdarbi atlikti malā līdz brīvākam brīdim. Lielākais bērns ir uzzīmējis bildi ar romantisku nosaukumu, kuru, protams, viņš pats izdomāja- Oma Daina brauc pa varavīksni. To mēs drīzumā ierāmēsim, skaisti izdaiļosim un dāvināsim omai. Tad arī būs apraksts, kā mēs to paveicām.

Komentāri

Irēna teica…
cik jauks zīmējums! oma būs laimīga.
Unknown teica…
oma apraudāsies no laimes, bet vajag ar kaut ko tādu izdomāt, lai izdodās pelde u silts ūdens baseinā
Laine teica…
Tiiiiiiiiik mīļi! Ja ES būtu oma Daina, man asaras no prieka plūstu kā Gauja palu laikā!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Laine! Domāju gan, ka oma Daina būs aizkustināta. Bet viņa to arī ir pelnījusi! :)
Antra teica…
Nenormāli pozitīvi!!! Tur tiešām ir jāapraudās tādu saņemot! :)