Esmu atpakaļ

Labrīt, mīļās meitenes, blogdraudzenes, lasītāji un visi citi interesenti! Es esmu atpakaļ. Fiziski noteikti, bet garīgi vēl lidinos gaisā kaut kur starp Somijas un Latvijas mākoņiem. Esmu pavadījusi fantastisku nedēļu Helsinku pievārtē, smagi strādājot, gūstot miljonu jaunu iespaidu, iedvesmojoties, sarunājoties un domājot...

Lai gan fiziski esmu pārsvarā bijusi šādos stāvokļos-



tomēr garīgi vairāk jūtos kā tā cūciņa, ko nopirku viesu namā, kurā dzīvojām, kas omulīgi sauļojas pirmajā attēlā- esmu pilnīgi atslēgusies no ikdienas lietām, esmu bijusi sildīta kā saulē no to cilvēku laipnības, kas organizēja pasākumu un jūtos patiešām atpūtusies, lai gan darba grafiks bija ļoti noslogots, brīvu brīžu pašiem ar sevi mums nebija praktiski vispār, bija jāsarunājas svešā valodā un jāsadzīvo ar daudzu kultūru un nāciju pārstāvēm.

Noteikti būs daudz rakstiņu un bilžu, ko Jums atrādīt, bet pagaidām ir jāsakopo domas, jāsaliek pa ''failiem'' atmiņas. Šodien vien gribu pastāstīt, ka piedalījos Eiropas savienības Grundtvig fonda organizētā mūžizglītības programmas darba grupā. Vairāk informācijas par šo projektu varat izlasīt šeit.

Vienīgais, ko vēl varu piebilst- sekojiet informācijai, meklējiet sevi interesējošas tēmas un sūtiet pieteikumus! Tas noteikti ir tā vērts, lai izrautos no rutīnas, gūtu jaunu pieredzi un iepazītu interesantus cilvēkus! Un pats svarīgākais- šo programmu pilnībā finansē Eiropas savienība un dalība tajā ir pilnīgi par velti, jums tikai jānopērk biļete turp un atpakaļ un nauda par to tiek pārskaitīta atpakaļ.

Komentāri

Ineta teica…
Ar atgriešanos, Aija! :)
Tagad tik jāgaida rakstiņi, kuros padalīsies ar iespaidiem :))
Aija Elliņa teica…
Paldies, Ineta! Noteikti būs!:)
Madara teica…
nu forši izklausās :)
ar atgriešanos ;)
man prieks ka labi gāja. gaidīsim rakstiņus :)
Sarkanā Biete teica…
Izskatās pēc ideālas atpūtas manā izpratnē, jo tur figurē šujmašīna!!! Bet, ja nopietni, tad ar nepacietību gaidīšu tavus nākamos šī brauciena aprakstus!
Aija Elliņa teica…
Paldies... Sarkanā Biete- un kādas vēl šujmašīnas un overloki un viss nepārredzamā daudzumā un ja kāds no aparātiem ''uzdod'', pasauc tik skolotāju, lai salabo!!! Rokdarbnieču paradīze! :D
Diāna teica…
Ārprāts, man darbi stāv un kavējas, bet es esmu iegrimusi tai linkā ar meistardarbnīcām... Nez vai šogad vēl var uz kaut ko pieteikties no tā, kas vēl tikai būs... Redzēs, aizrakstīšu un pieteikšos, kā būs, tā būs. Ja ne šogad, tad citugad. Vienīgi - kuru lai izvēlas... Svārstos starp trim.
Aija Elliņa teica…
Diāna, bet, manuprāt, var pieteikties uz vairākām... Otra Aija, kas bija no Latvijas arī bija pieteikusies uz kādu darbnīcu arī Kiprā, tur netika, tika uz šo un bija ļoti apmierināta, kā mēs visas! No sirds iesaku, jo ir vērts papūlēties, noorganizēt sev brīvu nedēļu, galva tiešām ir kā izskalota no visām problēmām, negācijām u.c.
Antra teica…
Ruksis peldkostīmā!!! Ideāla bilde, lai atainotu atvaļinājumu :D :D :D
Aija Elliņa teica…
Nu tak! un paskaties, kāds laimīgs un apmierināts! :)
Anonīms teica…
apsveicu ar atgriešanos, liels prieks, ka pasākums ir izdevies un viss ir brīnišķīgi, gribētos aizbraukt uz to pasakaino vietu un pamakšķerēt ezerā
oma
Aija Elliņa teica…
Droši, robežas ir vaļā, ezers vienmēr pieejams, varbūt tikai vajag kādu makšķerēšanas atļauju! :)
Sarkanā Biete teica…
Aija, tā tiešām izklausās pēc paradīzes:):) Pievilku bildi tuvāk, un kas tad jums tur uz galda sēž - smuki Pfafiņi, rindās vien:)
Aija Elliņa teica…
:) jā, tieši tā arī bija!
Diāna teica…
Mjā, SB, ko gan mēs varam secināt - acīmredzot Pfaff tādiem nopietniem darbiem un apjomiem ir piemērotākie...

Aija, Tu tā iedvesmo! Ne velti Tev ir tik daudz lasītāju. Es lieki negaidīju, aizsūtīju pieteikumus uz piecām vietām, un nu tik sāk nākt atteikumi, ka pieteikšanās bija līdz februārim. Bet kas tad man - pa pirkstiem jau par to nesit, un nu es zināšu, kur skatīties nākamgad. Tādas iespējas tiešām noteikti jāizmanto. Ļoti, ļoti gaidīšu nākamos ierakstus par iespaidiem un pārējo.
Aija Elliņa teica…
Bet, protams, Diāna, būs vēl ieraksti, jo tur iespaidu un pārdomu ir tik daudz... ka var grāmatu uzrakstīt, jo ne jau mēs mācījāmies tikai kā no veca džempera uztaisīt cimdus, to mēs pašas mākam, bet tas fons, tie piemēri, ko redzējām, kā viņi tur darbojas, kā viņi pārvērtuši second hand kustību par lielo modi jau... tas ir apbrīnojami!!!
Malacis, tiešām seko līdzi, kad būs jauna pieteikšanās un raksti atkal uzreiz kā sākas pieteikšanās!
Mēs ar Irēnu gan tik pēc 3 gadiem varam ņemt dalību atkal kādā workshopā :D
Super!Tiešām jauka iespēja kā atslēgties no ikdienas!!!
Elīna teica…
Tev arī ierakstīšu - ka priecājos par jums! Un liels paldies, ka padalāties ar informāciju par šādiem pasākumiem (pirmo reizi dzirdu!)Un gaidīšu turpmāko izklāstu par Somijā piedzīvoto!