Ko 19 dāmas var sastrādāt 5 dienās

Tieši nedēļu atpakaļ 19 dāmas no dažādām Eiropas malām saprata, ka laiks skrien ļoti ātri un pienācis pabeigt iesāktos darbus, palielīties viena otrai un pamazām noskaņoties uz mājās braukšanu. Vēl gan priekšā bija burvīga ekskursija uz Fiskar pilsētu, bet tā noteikti ir atsevišķa stāsta vērta.

Tātad, darba grupas vadītājas mums bija sagatavojušas darba programmu-


varējām aust triju veidu darbus- t.s. lupatu deķi, bārkstainu paklājiņu vai audumu priekš somas šūšanas, kurā tiek izmantota dzija un videokasetes lente (!!!). Vēl bija piedāvāts no safilcētiem džemperiem šūt somas, telefona maciņus, mēģināt skaisti izšūt uz vilnas auduma. Saņēmām dāvanā arī materiālus, lai mājās varētu izmēģināt tamborētu somu no dzijas un videolentes.

Te nu var apskatīt mūsu paveikto, laikam pilnīgi visu nemaz nebija iespējams fiksēt, jo izskatās, ka ''plānu'' mēs pārpildījām ar uzviju! :)

Šeit ir redzama tā pati manis pieminētā no dzijas un videolentes austā auduma soma!

Te kundze no Slovēnijas pat pamanījās no filcētu džemperu atlikumiem radīt glezniņu.

Pa labi čehietes cepure, kaklarotas un piespraude no rāvējslēdzēja, pa kreisi- mans austais tepiķītis (uz kura tagad guļ Mince), bērnu čībiņas, broša un tamborētie tējas vai kafijas krūžu paliktnīši.

Te vēl redzama mana kaklarota un dūraiņi, vēl viena videolentas soma, roku sildītāji un nedaudz redzama Irēnas veidotā fotoaparāta soma.

Te vēl vienas slovēnietes taisītā somiņa mazmeitai (kā var redzēt bildē, no viena filcēta džempera ir tapuši neskaitāmi darbi).



Te mūsu atraktīvā latviete Aija ar savu multifunkcionālo saunas cepuri- somu- dvieļa turētāju u.c. :D

Un Arta ar savu skaisto vakarsomiņu no videolentes un grezni izšūtajiem roku sildītājiem.


Kaut kā neesmu sabildējusi tos n-tos metrus lupatu deķu, ko saauda rumānietes, tā, ka nevar mājās aizvest, jāgriež daļu nost :). Noteikti vēl daudz kas palika aiz kadra!

Bet varu teikt, ka noteikti mēs bijām laba grupa- idejas tika tikai pamestas, mēs tās ķerām un metāmies īstenot, radījām savas un dalījāmies arī ar nodarbību vadītājām...

Komentāri

Anonīms teica…
nu tiešām apbrīnas vērti darbiņi, malači meitenes, jums jāpieskās Leonardo da Vinči Eiropas projektā un jāuzsāk šis bizness Latvijā, UZ PRIEKŠU, nebiju domājusi, ka tev Aijiņ ir tādi brīnišķīgi stāstnieces talanti
Irēna teica…
šķiet, ka tā bija iedvesmojošākā nedēļa manā dzīvē! Kur vēl veselu nedēļu no vietas diendienā vari darīt, kas patīk, runāt ar tikpat aizrautīgiem , radošiem cilvēkiem, pieiet pie galda vai plaukta un UZREIZ sameklēt visu, kas vajadzīgs,nedomāt par ēst taisīšanu, ēst vārīšanu un visām Latvijas problēmām... Tas vienkārši bija brīnišķīgi , esmu tiešām laimīga, ka mēs bijām 4 no Latvijas un mums tik labi saskanēja. Un vispār, cik labi, ka esam Eiropā !
Diāna teica…
Iedvesmojoši! Paldies!