Glābju vīramātes cimdus

Gadās, ka jauna un skaista lieta pirmajā lietošanās reizē cieš kādā negadījumā. Tā sanāca arī manai vīramātei, ka velkot rokā jaunus ādas cimdus, tie vienkārši ieplīsa.

Tad, protams, neatliek nekas cits, kā pārvērst defektu par efektu. Ar tievu adatiņu piešuvu atplīsušo maliņu un bez šaubām, gribēju arī noslēpt visu šo nesmukumu :).

Ķēros pie sava rotājumu koferīša. Meklēju kādus lielākus rotājumus, jo ādas cimdam tomēr ir sava specifika, ar pērlītēm gluži nerotāšu.

Atradu palielus melnus rotājumus, bet viņos bija tikai viens caurumiņš, bet tas ir viegli novēršams ar parastas adatiņas palīdzību.

Tad nu rezultāts ir šāds! Uzšuvumi arī atgādinās nēsātājai, ka nevar raut cimdus aiz pašas maliņas, citādi var saplīst vēl, jo acīmredzot ražotājs, taisot skaistos sirsniņrotājumus ir diezgan sabakstījis ādu un tā kļuvusi nestipra šuvuma vietā. :)

Lai labi nēsājas!

Komentāri

Anna teica…
Nu, īsta Ātrā Palīdzība...
Aija Elliņa teica…
:) :) nu nav jau žēl! :)
Inga teica…
Tagad cimdiņi izskatās foršāki kā pirms "avārijas"! Un tas "ātrās palīdzības" koferītis ir riktīgi labais! :)
Aija Elliņa teica…
Paldies! Jā, Inga, tas ir mans svarīgais koferītis, jo tur ir visi krāšņumi, ar kuriem apšuju un izdaiļoju gan cimdus, gan svārkus, gan Ziemassvētku eņģeļus- universālais krāsņumu koferītis ;))))
SiStro teica…
Mna patīk rezultāts pēc operācijas! :)