Kur te ir priekša?

Kā zināms, mūsu Minci daba ir apveltījusi ar ļoti skaistu spalvu. Ziemās tā paliek īpaši gara un bieza. Visi domā, ka Mince ir ārkārtīgi nobarojusies, bet tā nemaz nav. Kad vienreiz nācās redzēt Minci ar slapju kažoku, nekā jau tur no viņas nebij, parasta izmēra kaķenīte!

Šajā jomā gadās arī pa kādam kuriozam. Vakar par tādu parūpējās mūsu mazākais puika. Jāsaka, ka viņš ir tāds ļoti emocionāls, kustīgs un aktīvs bērns.

Vakar abi ar brāli spēlējās savā istabā, bet Rihards jau nevar tā mierīgi, viņam ir jāveic dažādi pārskrējieni pa māju, vai nu mammai buču iedot, vai paskatīties, ko rāda televizors... Vakar viņš lielā ātrumā izskrien no sava istabas saukdams: ''Es tikai atnācu Minci paglaudīt''. Liek jau roku klāt kaķim, tad atsprāgst nost no tā ar saucienu: ''VAI, KUR TE IR PRIEKŠA ???!!!'' :))))), un aizskrien atpakaļ uz savu istabu.

Nav jau arī brīnums, ja redzi kaut ko tamlīdzīgu-

Komentāri

Antra teica…
Nu tiešām spalvu kamolis :D VNK jāņem un jāņurca kāds ir :))
Anonīms teica…
galva kājstarpī, Ričiņš saprot, ka jāglauda no galviņas uz leju, bet te tiešām neko nevar saprast, nu guļošā princese
Aija Elliņa teica…
Ieraudzīju, ka bildē redzama rēta uz auss, iegūta iepriekšējā, piedzīvojumiesm bāgātajā dzīvē :D
Inese teica…
nenoliedzami - šī ir viena no skaistākajām un harmoniskākajām kaķu pozām. Vienas krāsas vai arī vienmērīga raibuma kažoku īpašniekiem patiešām gadās, ka saplūst priekša un pakaļa :)))
Aija Elliņa teica…
:D Pārsmējos! :)
kad Mince skrien pa āru, tad pa gabalu vispār ir tāda melna kaudze un 4 kājiņas :)))))
Inga teica…
Mince profesionāli maskējas:)))