Svētku cietoksnis :)

Šodien manam lielākajam bērnam ir dzimšanas diena. Kristian, apsveicu, Tev jau 6 gadiņi!

Neskatoties uz jauko notikumu, man ir vairāk nekā draņķīgs noskaņojums. Abi bērni ir mājās slimi, man gribas saritināties zem segas pie televizora, ar vīna glāzi un adīkli (iepriekšējās nedēļas žurnālā Ieva viena rokdarbniece sacīja, ka adīšana esot laba ar to, ka šo nodarbi var savienot ar televizora skatīšanos un vīna glāzes malkošanu. Pilnībā piekrītu!) :))))

Bet- bērni grib darboties, neskatotis uz slimību, Kristians grib taisīt ''projektu'', neskatoties uz dzimšanas dienu, kāds tur adīklis un televizors! :))))

OK, Kristians taisa projektu, es saku, lai izvēlas tādu, kurā nepieciešama minimāla mammas palīdzība. Tad nu palīdzu bērnam tikai izgriezt cietoksnim, kā Kristians to nodēvē, logus un durvis, ar pārējo tiek galā pats.

Kristians izmanto vecu cepumu kasti, kas jau reiz kalpojusi par citu projektu :))), divus tualetes papīru rullīšu vidiņus un kokteiļkociņus. Protams, arī papīru, līmi, zīmuļus un līmlenti.

Ideju aizņemamies šeit.

Komentāri

Agnese teica…
Sirsnīgi sveicu gan mammīti dēla jubilejā, gan pašu gaviļnieku!!! Lai ātri veseļojās! Un cietoksnis sanācis superīgs mazajām rociņām!!!
Aija Elliņa teica…
Mīļš paldies, Agnese! :)
Elīna Šimkus teica…
Lai jums jauka dzimšanas diena, neskatoties uz apslimšanu un citām nebūšanām :))
Lai mazie ātrāk veseļojas!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Elīna! :)

Un arī, lai vējš rimstas! :))))
Una teica…
sveiciens mazajam jubilāram! Jāsaka, ka viņa mazie pirksti ir apbrīnojami veikli, ja var dabūt gatavu šādu cietoksni!!!
Veselību visiem!
Anonīms teica…
dzimšanas dienas cietoksnis iznācis ļoti iespaidīgs, sevišķi iespaidīgs cietokšņa apsargs tornī, brīnums ka Ričiņš arī neveidoja savu projektu
oma
Inga teica…
Lai jauka dzimšanas dienas izskaņa Jūsmājās! :)) Un dēlēna slimošanai dzimšanas dienas svinības varētu pielikt punktu - saka ka prieks ir vislabākās zāles! :)) Cietoksnis riktīgi foršs! Prasās pēc paplašinājuma...:)
Aija Elliņa teica…
Paldies :)Prieks noteikti ir ļoti labas zāles! :)
Inese teica…
sveiciens arī no mūsmājām :)
Cietoksnis superīgs!!! Sāku jau apskaust Tavu bērnu čaklumu... manējais labākajā gadījumā tikai plāno kaut ko darīt, bet sliktākajā - i nemaz neplāno :D Laikam būs liels priekšnieks vai arī labs politiķis...
Anonīms teica…
Mīļi sveicieni Tev un lielajam cilvēkam! Lai, augot lielākam, nemazinās vēlme darboties!
Anna teica…
Lai cietoksnim vesels, jautrs un radošs valdītājs!
Aija Elliņa teica…
Paldies, mīļās meitenes! :)

Inese, katram savs, mans otrs bērns arī labprātāk skraida pa māju, daudzās un komandē mammu, nevis kaut ko ķimerē... visi nevar būt vienādi! :)
Irēna teica…
pēc cietokšņa redzams, ka bērnam labs skolotājs (mamma), kas prot iedvesmot... un tas jau pats galvenais!Tāpat turpināt (izņemot slimošanu)
Daiga teica…
Riktīgs cietoksnis! Lai bērniem veidojas tāds pats veselības cietoksnis, kas nelaiž i tuvu tos vīruseļus!
Aija Elliņa teica…
Daiga, tas būtu riktīgi labi! paldies! :)