Sīkas piezīmes

Kāda laime, ka internets ''kustās'' normālā ātrumā un citu meiteņu blogus var ne tikai izlasīt, bet atveras arī bildes! Neko darīt, paši vainīgi- 3 nedēļas ar zēniem pa māju dzīvojoties un ik pa laikam paskatoties Vāģus youtube vai Pocoyo vai Saimona kaķi, bijām iztērējuši savu resursus, nācās divas dienas iztikt ar ļoti švakiem sakariem! :) Mobilo internetu lietotājas sapratīs, par ko te runa!

Bērni vakar pirmo dienu pēc slimības bija bērnu dārzā. Atkal topā draugi un savas darīšanas :). Kristians beidzot pavisam un galīgi nosvinēja savu dzimšanas dienu, jāsaka, ka tā nedaudz ievilkās no 9.februāra :). Bet tāpēc jo īpaši patīkami bija saņemt bērnu dārza draugu zīmētos apsveikumus. Katrs bērniņš bija uzzīmējis kādu zīmējumu. Visi zīmējumi bija ļoti jauki, bet, protams, viens mani pārsteidza īpaši-

Tā zīmē 6- gadīgā Aļona. Domāju, ka varam visas novēlēt Aļonai lielus panākumus mākslas jomā, jo te nu ir skaidri redzams, ka Dieviņš ir dāvājis meitenei talantu!

Šodien devos kārtējos melno cimdu meklējumos. Domāju, ka būtu prātīgi izmantot atlaides un melnos pirkstaiņu nākamajai sezonai iepirkt jau tagad. Esmu bijusi Spicē Rimi, Jysk, Molā Rimi, Depo, Kimko... melno cimdu nav vispār! Mīļās lasītājas, ja redzat melnus pirkstaiņus rajonā no Ogres līdz jebkuram Rīgas mikrorajonam, lūdzu dodiet man ziņu!

Kārtīgi izstaigājos, jo no Mola nolēmu paiet ar kājām līdz jaunajam Abakhan veikalam Maskavas ielā... gabaliņš sanāca kārtīgs, bet galvenais pārsteigums bija pie Statoil un McDonald. Tur gājēju celiņš beidzas un tālāk jāšķērso laukums un jātiek pāri jaunajiem tiltiem... kā sanāk!

Aiz muguras paliek Statoil, brien tik pa taku uz priekšu! Takas platums gan liecina, ka visi te tā pārvietojas, jo izvēles jau nav!

Labi, ka pa tiltu no labās puses nekāda dižā mašīnu straume nenāk, var mierīgi to šķērsot.

Tādi lūk man piedzīvojumi! Un es jums teikšu tikai vienu- pavasaris gaisā ir jūtams! Arī garas pastaigas veicamas bez sevišķa diskomforta- vajag tikai ērtus apavus un obligāti- saulesbrilles! Arī mājās pārnākot, redzu, ka pavasaris ir tuvu, re-

Jo kur mans kaķis līdz šim mīlēja visu dienu sēdēt? Uz palodzes vai uz dīvāna pie mūrīša! Un kur tagad mans kaķis mierīgi sēž un vēro apkārtni? Pareizi- ārā uz lieveņa! :))))

Komentāri

Agnese teica…
Nu super šitādas pastaigas :) Par pirkstaiņiem-Tevi interesē ādas vai adīti?
Irēna teica…
Tad Tu nākamreiz droši vari no stacijas atnākt līdz manai mājai pēc tiem 7 pāriem melno cimdu..:))
Zkss teica…
A ko iegādāji Abakhanā?
Diāna teica…
Kā Tev vispār patīk jaunais Abakhans? Visu laiku taisos uz turieni, neesmu vēl bijusi, bet nekādi nesanāk, lai gan, braucot uz Rīgu, no mana gala iznāk it kā pa ceļam.
Aija Elliņa teica…
:) Jā, Agnese, parasti adīti cimdiņi- nu šādi apmēram http://aijaslietas.blogspot.com/2010/12/ar-smaidu-par-melno-krasu.html

Irēna, tas man būs nieks, tāds attālums! :))))

Zkss, da neko īpašu :))), gribēju rokturīti, jo top viena soma, nu tādu tākā no bambusa koka... bet ieraudzīju, ka tāds maksā ~7 Ls un padomāju, ka tirgotāji laikam mazliet apjukuši... kāda jēga pašam somu šūt, ja rokturītis ir tādā cenā! :( Bet toties nopirku 3 piespraudītes brošiņām, varēšu darboties :). Miera nav, ne?
Aija Elliņa teica…
Diāna, sākumā es biju sajūsmā, tur bija tik daudz viskautkas sagrūzts! Tagad- teikšu Abakhans kā Abakhans...

Laikam mans vismīļākais Abakhans ir Rūpniecības ielā pie RIMI, gan apkalpošanas, gan sortimenta ziņā :) Man kaut kā radies iespaids, ka tur ir vislielākais piedāvājums.
Zkss teica…
Iemet ka nu te aci http://crafts.shop.ebay.com/i.html?_nkw=bamboo+handle&_sacat=14339&_stpos=&gbr=1&LH_PrefLoc=2&_odkw=bag+handle&_osacat=14339&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Daudziem izdevīgi ir sūtīt nevis vienu pari, bet vairākus(sanāk lētaka pašizmaksa)
Redz kur par 5$(piegāde par velti) http://cgi.ebay.com/Pair-Bamboo-Wood-Hand-Bag-Handbag-Handles-NEW-/250775057786?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a635bb57a
Vīenīgais-no Ķīnas, Taivānas,Hong_kongas nāk apm.1-2mēn. No Singapūras reizēm ātrāk. Bet cena dažreiz ir to vērts.
Aija Elliņa teica…
Paldies, Zkss, noteikti visu uzmanīgi izpētīšu! :)
Anna teica…
Forša dieniņa Tev bijusi- kārtīgi esi visu baudījusi, redzējusi, piedzīvojusi, bet galvenais- ieelpojusi pavasari ( cik nu tas smirduļRīgā iespējams...piedodiet rīdzinieki)!
Aija Elliņa teica…
Jā, Anna, vakarā vēl bija labais pasākums, bet par to drīz uzrakstīšu! :)
Elīna teica…
mmm...kaķene! Mans mīļākais kaķa izmērs - ja kaķis, tad tāds kārtīgs, nevis kaut kāds tievulītis. (Tas nekas, ka lielāko daļu šķietamā apjoma, dod spalva)
Aija Elliņa teica…
Jā, Elīna, tuvojoties ziemas mēnešiem Mince savu apjomu divkāršo! :))))) Ja no viņas ņemtu spalvu un adītu, kā to dara dažu suņu saimnieki, mēs visi staigātu Minces kažokos! :D