pirmdiena, 2011. gada 21. marts

... un desertā šovakar...

Ideja aizgūta no žurnāla ''Десерты с шоколадом'' (Семь поварят).

Vajadzēs-

1) kārbu konservētus persikus,
2) kartupeļu miltus,
3) saldo krējumu (35 %),
4) cukuru,
5) rīvētu šokolādi.

DARU TĀ

Žurnālā tiek vārīts ķīselis no svaigiem persikiem... Tā kā nedzīvojam siltākos platuma grādos, es lietoju konservētus persikus sīrupā.

Konservētos persikus ar visu sīrupu sasmalcinu blenderī. Pārleju katliņā, lieku uz uguns. Iejaucu apmēram ēdamkaroti cietes pavisam nelielā ūdens daudzumā, leju katliņā pie persikiem un karsējot un maisot gaidu, kamēr nedaudz sabiezē. Ņemu nost no uguns.

Sakuļu saldo krējumu ar cukuru. To lieku pēc garšas.

Pārkaisu ar rīvētu šokolādi.

Ticiet man- garšīgi! :)

7 komentāri:

Inga teica...

Aija, Tu esi kārdinātāja! :))))Man kā saldumu mīļotājai siekalas saskrēja mutē! :)))

Aija Elliņa teica...

:D Saldummīle es esmu, tādēļ arī citus kārdinu! :))))
Bet, Inga, iedomājies? Es te dažreiz varu ''uz katla malas sēdēt'' un bērni neēd, bet par šo saldo teica- tas esot visgaršīgākais saldais, kāds ir bijis! :)))))) Laikam tādēļ, ka ar šokolādi pārbērts! ;)

Irēna teica...

nu tie Tavi vīrieši būs galīgi izlutināti ar tādiem brīnumiem:)))

Aija Elliņa teica...

Ai nē, vispār jau viņi tādi vienkārši... :) ko dod, to ēd parasti! :)

zaļā pandiņmeitene teica...

Mmmmm... Neesat vienīgās saldummīles. Man arī tā vien gribās to bildi padarīt dzīvu un nobaudīt kaut ko tik kārdinošu.

Anonīms teica...

nu skaisti, galvenais , ka mīluļiem garšo, par to vislielākais prieks

Aija Elliņa teica...

:) :) :)