... un desertā šovakar...
Ideja aizgūta no žurnāla ''Десерты с шоколадом'' (Семь поварят).
Vajadzēs-
1) kārbu konservētus persikus,
2) kartupeļu miltus,
3) saldo krējumu (35 %),
4) cukuru,
5) rīvētu šokolādi.
DARU TĀ
Žurnālā tiek vārīts ķīselis no svaigiem persikiem... Tā kā nedzīvojam siltākos platuma grādos, es lietoju konservētus persikus sīrupā.
Konservētos persikus ar visu sīrupu sasmalcinu blenderī. Pārleju katliņā, lieku uz uguns. Iejaucu apmēram ēdamkaroti cietes pavisam nelielā ūdens daudzumā, leju katliņā pie persikiem un karsējot un maisot gaidu, kamēr nedaudz sabiezē. Ņemu nost no uguns.
Sakuļu saldo krējumu ar cukuru. To lieku pēc garšas.
Pārkaisu ar rīvētu šokolādi.
Ticiet man- garšīgi! :)
Vajadzēs-
1) kārbu konservētus persikus,
2) kartupeļu miltus,
3) saldo krējumu (35 %),
4) cukuru,
5) rīvētu šokolādi.
DARU TĀ
Žurnālā tiek vārīts ķīselis no svaigiem persikiem... Tā kā nedzīvojam siltākos platuma grādos, es lietoju konservētus persikus sīrupā.
Konservētos persikus ar visu sīrupu sasmalcinu blenderī. Pārleju katliņā, lieku uz uguns. Iejaucu apmēram ēdamkaroti cietes pavisam nelielā ūdens daudzumā, leju katliņā pie persikiem un karsējot un maisot gaidu, kamēr nedaudz sabiezē. Ņemu nost no uguns.
Sakuļu saldo krējumu ar cukuru. To lieku pēc garšas.
Pārkaisu ar rīvētu šokolādi.
Ticiet man- garšīgi! :)
Komentāri
Bet, Inga, iedomājies? Es te dažreiz varu ''uz katla malas sēdēt'' un bērni neēd, bet par šo saldo teica- tas esot visgaršīgākais saldais, kāds ir bijis! :)))))) Laikam tādēļ, ka ar šokolādi pārbērts! ;)