Rīsu krēms ar persikiem
Reiz Anitas blogā bija recepte ar nosaukumu Biezpiena sacepums bez specefektiem. Kā man patika šis nosaukums! :) Gribas nozagt šo ideju un teikt, ka man ir rīsu krēms bez specefektiem. Tāds ikdienišķs darba dienas vakariņu našķis. To pagatavojot nav jāveic 100 un 1 darbību, arī eksotiski produkti nav nepieciešami.
Vajadzēs-
1) rīsus (es šoreiz izmantoju rīsu pārslas, kas jāvāra 3 minūtes),
2) saldo krējumu,
3) cukuru, vaniļas cukuru,
4) konservētus persikus,
5) nedaudz rīvētas šokolādes.
DARU TĀ
Oriģinālajā receptē ir tā- jānovāra rīsus, jānolej ūdeni, jāatdzesē.
Manā gadījumā es uzvārīju no rīsu pārslām un piena tādu kā biezu putriņu. Obligāti jāatdzesē! Saldo krējumu saputoju ar cukuru, nedaudz pievienoju vaniļas cukuru. Uzmanīgi samaisīju saldo krējumu ar rīsu masu.
Deserta trauciņā liku krēmu, pievienoju sagrieztus koservētus persikus. Nedaudz uzrīvēju šokolādi.
Un sev servēju individuālu našķi, kurā uzsvars likts uz persiku! :DDDDDDD
Deserta trauciņā liku krēmu, pievienoju sagrieztus koservētus persikus. Nedaudz uzrīvēju šokolādi.
Un sev servēju individuālu našķi, kurā uzsvars likts uz persiku! :DDDDDDD
Komentāri
sladkoješka
nepievērsiet uzmanību, mēs te ar māmiņu sarakstamies! :) :) :) :)
Neesmu rīsu fans, bet saldajos ēdienos man jebkurš produkts aizietu grabēdams :D un galvenais, ka smuki izskatās...
Zini, Inese, es ar šiem vīriešiem daudzajiem (dēliem un vīru) kopā dzīvodama :))))))) esmu dažreiz pamanījusies sev pat atsevišķu ēdienu pagatavot, ne tikai savādāk uzservēt :) :) :) Citādi lielajam vajag gaļu, mazajiem tikai makaronus... bet man gribas zivi!!! :) :) :) Nākas skraidīt ātri pa virtuvi :) :)
Mans mazākais gan ieraudzīja persiku un teica- šitais man negaršo! :DDDDDD